Netherlands

Mariah Carey viral met video waar ze 'Ghislaine Maxwell' duwt

Entertainment

26 minuten geleden Aangepast: 22 minuten geleden

Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dat Mariah Carey (50) de schijnwerpers liever niet deelt met een ander, is al duidelijk sinds het begin van haar carrière. Er gaat nu een oud filmpje van de diva viral waarin ze Epstein-handlanger Ghislaine Maxwell zou wegduwen op de rode loper. Maar de vrouw in de video mag dan wel op Ghislaine lijken, ze is het zeker niet.

"Knap hoe sterk Mariah is"

Er worden de laatste tijd heel wat celebrities gelinkt aan de overleden miljardair Jeffrey Epstein en zijn vermeende handlanger Ghislaine Maxwell. Mariah is daar één van dankzij een oud filmpje dat weer is opgedoken. Het lijkt er op de beelden op dat de 'Touch My Body'-zangeres een selfie neemt met Ghislaine, om haar vervolgens de rode loper af te pleuren zodra ze een andere bekende ziet. Maar nee: het zit anders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Mariah Carey rondt memoires af

De vrouw in de video is namelijk Diane Warren, een gerenommeerd liedjesschrijver. Diane is elf keer genomineerd geweest voor een Oscar, heeft een Emmy gewonnen, vijf Golden Globe-nominaties gekregen én vijftien Grammy-nominaties binnengesleept. Ook voor Mariah zelf pende ze meerdere songs.

Zelf reageert ze nu ook op de hilarische video: 'Ik schaam me niet. Ik vond het zelfs heel grappig en knap hoe sterk Mariah is dat ze me zo kan liften.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze app brengt Katy Perry en Mariah Carey in je huiskamer

Het is overigens niet de eerste keer dat Diane wordt aangezien voor Ghislaine. Een Twitteraar had een compilatie aan foto's geplaatst waarop de Epstein-handlanger met allerlei beroemdheden op de foto staat. Zo is ze te zien met Donald en Melania Trump, Elon Musk, Naomi Campbell en Lady Gaga. Maar die laatste poseerde niet met Ghislaine maar met Diane, met wie ze samen het nummer 'Til It Happens To You' maakte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Songwriters Hall of Fame brengt eerbetoon aan Mariah Carey

Om de echte Ghislaine is ondertussen heel wat te doen. Ze is jarenlang op de vlucht geweest zodat ze niet vervolgd kon worden om haar vermeende aandeel in de Epstein-zaak. Bekijk de video hieronder om te zien hoe ze zo lang uit de handen van de FBI kon blijven.

Football news:

Messi trainde met een verband op zijn linkerbeen. Dit is een voorzorgsmaatregel, hij zal tegen Bayern spelen
Karl-Heinz Rummenigge: Neuer is wereldklasse, en Ter Stegen is onderweg
Na de degradatie van Bayer uit de Europa League is Cech betrokken bij de onderhandelingen voor Havertz
Messi kocht een penthouse in Milaan. Er werd gemeld dat Inter geïnteresseerd is in de speler
Echt voorschot terugbetaling van de Jongere van verhuur Sociedade. Zidane is onder de indruk van zijn optreden
Barys 20 dagen voor het begin van de KHL: ze weten niet waar te spelen, legionairs zijn afgesneden van het team
Areolaa keerde terug naar PSG na een lening bij Real Madrid