Netherlands

Monique Smit over haar heftige kraamtijd: ‘Ik had het gevoel dat ik faalde’

Monique Smit weer thuis uit het ziekenhuis

Monique Smit heeft na haar zwangerschap op een wolk gezeten die allesbehalve roze was. In de nieuwste aflevering van de podcast ‘Podnataal’ vertelt de zangeres over deze heftige periode.

“Mijn bevalling ging heel goed, alleen ben ik na Naoh wel gehecht”, zegt ze openhartig. “Daar is iets misgegaan en daardoor heb ik maandenlang ontstekingen gehad.” Ook het geven van borstvoeding ging bij Monique lastig: “Ik had ontstekingen boven en onder. Ik heb wel het moment gehad dat ik dacht: is dit het nou? Volgens mij heb ik wel een beetje op het randje gezeten. Het was een heel heftige periode voor mij.”

‘Zonder knip en zonder scheuren’

Monique zat in die tijd naar eigen zeggen op een ‘donkergrijze wolk’. “Ik dacht: ik heb een heel mooi kindje, maar ik heb álleen maar pijn (…) Ik had echt het gevoel dat ik aan het falen was.” Gelukkig verliep de bevalling van haar tweede zoon een stuk soepeler. “Zonder knip en zonder scheuren. Toen moest ik zo hard huilen. Toen dacht ik: zo kan het ook: dít is wat mensen bedoelen met die roze wolk.”

Lees ook” Monique Smit: ‘Ik zat op het randje van een postnatale depressie’

Bron: RTL Boulevard

Gerelateerde artikelen

Football news:

Klopp hield niet van het applaus op de bank van Liverpool na de verhuizing van Christensen
Barcelona en Wolverhampton kunnen instemmen om Semedu over te dragen voor 30 miljoen euro plus bonussen
Cesc Fabregas: Mane is de beste speler in de Premier League
= = Interlandcarrière = = Benzema speelde zijn 350e wedstrijd voor Real Madrid in La Liga
Atletico praat met Arsenal om Torreira uit te kopen. Volgens de journalist Fabrizio Romano zijn de schutters in gesprek om de 24-jarige met een koopoptie te leasen. Torreira zelf wil Arsenal verlaten. Arsenal wil de Uruguayaan direct verkopen om de middelen te krijgen voor de aankoop van atleten middenvelder Thomas Parti of Lyon middenvelder Houssem Aouar. De statistieken van Torreira zijn hier te vinden
Kulusevski scoorde met de zesde touch en het eerste schot voor Juve - dit is cruciaal in de debuutoverwinning van coach Pirlo
Real Madrid was de eerste in La Liga die 4 spelers, geboren in de jaren 2000