Netherlands

Nederlandhatende sharialover Arnoud van Doorn na Rutte-steun voor Macron: ‘Boycot Nederlandse producten!’

Het meest clownesque raadslid van Nederland heeft weer toegeslagen, hoor! Ditmaal roept hij om een land te boycotten. Welk land, vraagt u? Nou: Nederland. Waar wij allemaal, en ook Arnoud van Doorn, dus wonen. Knetter!

Lang hebben we getwijfeld of we dit artikel wel moesten schrijven. Want is aandacht niet precies wat dit veelvuldig spijbelende Haagse raadslid wil? Nou ja, ongetwijfeld. Maar door de schijnwerpers te zetten op dit soort idiote teksten, wordt zijn achterban wellicht wakker. Dat Van Doorn dus niet bezig is hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad van de Hofstad, maar dat hij ze volstrekt belachelijk maakt met welhaast satirische voorstellen.

Neem bijvoorbeeld z’n jongste ideetje: we moeten Nederland boycotten. Dat zegt Van Doorn in een woedende tweet die hij vanmiddag stuurde, nadat premier Rutte zijn steun betuigde aan president Macron – die bezig is af te rekenen met de radicale islamieten uit wiens koker het idee kwam om Samuel Paty letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner te maken.

The Dutch government supports Macron in his anti-Muslim smear. Scandalous! 😠👎,” schrijft Van Doorn doelbewust in het Engels in een lafhartige poging een internationaal relletje los te weken. Hij deelt een screenshot van Ruttes online steunbetuiging aan zijn Franse mede-regeringsleider. Maar dan komt het hilarische gedeelte: “Boycott French and Dutch products!

Kortom: Van Doorn doet een oproep om nota bene z’n eigen land financieel te raken, omdat de premier het volmondig opneemt voor de vrijheid van meningsuiting. Een term als ‘landverrader’ rolt niet snel over m’n lippen, en ook nu niet, maar potdomme: het ligt mooi wel op het puntje van m’n tong, hè?

Maar goed, wellicht is het uitkafferen van een raadslid dat in 2022 hopelijk en éindelijk wordt verdreven uit de gemeenteraad niet de beste koers om te varen. Dus laten we dan maar lachen om Van Doorn: want hoe ziet deze mafkees het voor zich, dat hij Nederlandse producten gaat boycotten? Wilt hij soms omkomen van de honger en dorst? Want als je hier consequent in wil zijn, mag je zelfs geen kraanwater meer drinken of brood van de bakker meer eten. Lekker dom dus, dat Van Doorn oproept tot zo’n onhaalbare boycot. Haha, wat een suffe tokkie!

Football news:

Jose Mourinho: niemand huilde voor ons toen Tottenham 4 wedstrijden in een week speelde
Zidane belde soboslai en wil hem zien in Real Madrid in Januari.Real Madrid biedt op voor Dominic Soboslai uit Salzburg
Pep op de 700e wedstrijd van zijn carrière: Ik had niet verwacht dat het zo veel zou zijn. Ik geef nog 700 uit en maak het af. Manchester City manager Pep Guardiola heeft laten zien hoe hij zich voorbereidt op de 700ste wedstrijd van zijn coaching carrière. Het jubileumspel van de 49-jarige is de 11-jarige Premier League wedstrijd tegen Fulham. Ik speel nog 700 wedstrijden voordat ik klaar ben. Ik had dit niet eens verwacht. Het is geweldig om 700 wedstrijden te spelen met zo weinig nederlagen. Ik wil dit delen met iedereen waar ik mee werkte in Barcelona B, Barcelona, Bayern München en hier. Samen hebben we ongelooflijke resultaten bereikt, en ik hoop dat we dat in de toekomst nog eens zullen doen, zei Guardiola
Kamwenge werd een klant van agent Bale
Mourinho over coaching career: 20 jaar geleden werd alleen rekening gehouden met ex-spelers. Niet nu, en dit is mijn nalatenschap
Van Dijk-beste centrale verdediger van 2020, Trent-right, Robertson-left (ESPN)
Massimiliano Allegri: Ronaldo is een topspeler in termen van mentaliteit. Hij heeft elk jaar een nieuw doel.Voormalig Juventus hoofdcoach Massimiliano Allegri deelde zijn mening over striker Cristiano Ronaldo. Ik had veel sterke spelers, sterk qua mentaliteit. Bijvoorbeeld verdedigers Chiellini en Nesta, middenvelders Gattuso en Seedorf en forwards Ibrahimovic en Ronaldo. Ronaldo is qua mentaliteit een topspeler. In dit opzicht is het anders dan de andere. Hij won vijf gouden ballen, vijf overwinningen in de Champions League, één won de Euro Met Portugal. Het is moeilijk, en hij draagt altijd bij. Elk jaar heeft hij een nieuw doel zei Allegri