Netherlands

‘Nieuw ontworpen MacBook Pro verschijnt eind 2021’

MacBooks zien er al jaren min of meer hetzelfde uit. Maar in de tweede helft van 2021 gaat Apple MacBooks met een nieuw design uitbrengen, zegt de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo. De nieuw ontworpen Macs krijgen een M1-chip – de eerste Mac-chip die Apple zelf ontworpen heeft. Een andere Apple-kenner, het twitter-account L0vetodream, voegt daar iets opmerkelijks aan toe.

MacBook Pro 2020

Nieuw ontworpen MacBook Pro in 2021

Deze maand verscheen de eerste generatie Macs met Apple’s eigen Apple Silicon-chip. Het gaat om een MacBook Air, een MacBook Pro en een Mac mini. Hoewel de M1-chip een grote stap voorwaarts is, hebben die Macs wel allemaal nog het oude ontwerp.

Volgens Kuo is Apple nu bezig met een redesign voor verschillende Macs. Hij benoemt hierbij geen specifieke modellen, maar eerder sprak hij al over 14- en 16-inch MacBook Pro’s die in de tweede helft van 2021 zouden verschijnen. Andere geruchten betreffen een nieuw ontworpen 24-inch iMac en een kleinere versie van de Mac Pro. Over details van het nieuwe ontwerp wordt met geen woord gerept, maar waarschijnlijk worden de randen rondom het scherm stukken smaller.

Intel-MacBooks met een nieuw design

Het twitter-account L0vetodream geeft Kuo gelijk voor wat betreft de nieuw ontworpen MacBook Pro’s. Maar in een tweet beweert hij dat het nieuwe design niet exclusief is voor Macs met een Apple Silicon-chip. Wat zou betekenen dat ook Macs met een Intel-chip het nieuwe ontwerp krijgen.

Dat is een vreemde opmerking. Apple heeft eerder dit jaar aangekondigd dat ze de overstap naar hun eigen M1-chip in twee jaar tijd voltooid willen hebben. Een nieuw ontworpen MacBook Pro met daarin nog de oude chip past totaal niet binnen dit verhaal. L0vetodream heeft in het verleden echter bewezen behoorlijk betrouwbaar te zijn, dus het is zeker iets om rekening mee te houden.

iCreate 123

Bron: MacRumors

Football news:

Chelsea besteedde het meeste aan transfers in 2020 in Europa. Manchester United-2nd, Man City-3rd FIFA heeft een rapport gepubliceerd over de transfer activiteit van clubs in 2020. In Europa heeft Chelsea het meeste uitgegeven. Op de tweede plaats - Manchester United, de derde is de Manchester City
Sinds 1999 scoort Zlatan elk jaar. Gisteren scoorde hij de eerste goals in 2021
Real Madrid is ervan overtuigd dat PSG 150 miljoen euro zal vragen voor mbape. Madrid is niet bereid om zoveel te betalen. Real Madrid is van mening dat de overname van PSG striker Kylian Mbappe problematisch zal zijn. De club van Madrid is ervan overtuigd dat de Parijzenaars ongeveer 150 miljoen euro voor de speler zullen vragen. Real zal niet in staat zijn om aan dergelijke eisen te voldoen, volgens de overdracht van Jugones op El Chiringuito journalist Jose Pedrerol. De belangstelling van Madrid voor de Fransman is al lang bekend. Het huidige contract met PSG verloopt in de zomer van 2022. Dit seizoen heeft de speler 12 goals gescoord en 5 assists gemaakt in 16 Ligue 1 wedstrijden. Zijn volledige statistieken zijn hier te vinden
Arteta on Ozil: het is altijd triest als zo ' n figuur verlaat
Alabai zal in de zomer naar Real Madrid verhuizen. Het contract voor 4 jaar is overeengekomen, het salaris is ongeveer 11 miljoen euro (Marca)
Stefano Pioli: we zullen in April naar de tafel kijken. Voor Milaan is elke wedstrijd de belangrijkste
Zlatan Ibrahimovic: samen met Mandzukic zullen we de tegenstanders van Milaan afschrikken. Hij tekende een contract bij Real Milan striker Zlatan Ibrahimovic. Mario heeft een contract getekend, hij zal toetreden tot AC Milan. Dus nu zullen wij tweeën de tegenstanders bang maken zei Ibrahimovic op Sky. Eerder werd gemeld dat Mandzukic tot juni een contract met de Rossoneri zal ondertekenen. Milaan heeft de overdracht van de Kroaten met hun officiële middelen nog niet bevestigd