Netherlands

Nieuwe James Bond opnieuw uitgesteld

Nieuwe James Bond opnieuw uitgesteld

Afbeelding: Hollandse Hoogte / AFP

De geruchten gingen al een tijdje, maar donderdag bevestigde filmstudio MGM dat James Bond-film No Time To Die inderdaad pas later dit jaar te zien is.

De première stond gepland op 2 april, maar de film is pas op 8 oktober in de bioscopen te zien. De 25e film over 007 zou in eerste instantie in april van 2020 in première gaan, maar de release werd inmiddels vanwege de coronapandemie al meerdere malen uitgesteld.

No Time To Die is de laatste Bond met Daniel Craig in de rol van de geliefde geheim agent. In de film lijkt de Britse geheim agent zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp vraagt bij het bevrijden van een ontvoerde wetenschapper.

Football news:

Everton hebben hun contract met Ding verlengd tot 2025
Stefano Pioli: na de Interwedstrijd vertelde ik de ploeg dat er nog 90 dagen over zijn tot het einde van het seizoen. Zij zullen beslissen alles
Jota keerde terug naar de Liverpool general group
Mascherano over Messi ' s toekomst: hij zou nooit Leo advies durven geven. Als vriend zal ik elke beslissing die hij maakt steunen. Voormalig Barcelona verdediger Javier Mascherano heeft zich uitgesproken over Lionel Messi ' s toekomst bij de club
Claudio Marchisio: Ronaldo inspireert altijd angst. Met uitzondering van strafschoppen van 25 meter
Jaka over beledigingen in sociale netwerken: het doodt voetbal. Ik zou graag degenen ontmoeten die dit allemaal schrijven, en vragen: waarom?
Ajax wil het contract met Onan verlengen, ondanks de schorsing