Netherlands

Noord-Hollandse loodsen vol hout gaan in vlammen op

Asbest vrijgekomen

5 minuten geleden Aangepast: 32 seconden geleden

De brand brak rond 00.30 uur uit. Beeld © Hans Vrenegoor

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

In drie loodsen in het Noord-Hollandse Hem heeft vannacht een enorme brand gewoed. Twee loodsen brandden volledig af, een derde heeft flinke schade opgelopen. In de loodsen stonden houten kisten opgeslagen.

De brand brak rond 00.30 uur uit. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om het vuur te bestrijden. Al gauw was duidelijk dat er niemand in de panden aanwezig was.

Vlammenzee

De vlammen waren tot in de wijde omgeving te zien en meerdere boerderijen moesten uit voorzorg ontruimd worden. Mensen die last hadden van de rook, werden geadviseerd om ramen en deuren te sluiten.

Er is bij de brand asbest vrijgekomen, maar volgens de veiligheidsregio is die alleen op het brandperceel terecht gekomen. Er is daarom geen gevaar voor de omgeving.

De brand was rond 04.00 uur onder controle, maar de brandweer blijft nog tot in de ochtend bezig met nabluswerkzaamheden. De oorzaak van de brand is onbekend.

Twee loodsen brandden volledig af. Twee loodsen brandden volledig af.

Football news:

Scheidsrechter Oliver wordt benoemd voor de Bayern-Attletico match in de Champions League. Hij werkte aan het spel Everton - Liverpool
Het verbaast me dat Pickford geen rode kaart kreeg. Hij heeft de gezondheid van Van Dijk in gevaar gebracht. Voormalig Engels scheidsrechter mark Hallsey heeft gesproken over een aflevering van de Liverpool verdediger Virgil van Dijk en Everton keeper Jordan Pickford. Pickford ' s acties tegen Van Dijk zijn een tackle die de gezondheid van de speler in gevaar brengt, overmatig geweld wordt gebruikt. Hiervoor verdiende Pickford te worden verwijderd. Een rode kaart had getoond moeten worden. (') Waarom dit niet is gebeurd, kunnen we alleen de professionele Commissie voor het toezicht op het verloop van wedstrijden uitleggen. Het is verbazingwekkend dat er een verklaring is afgegeven waarin ze niet hebben toegegeven dat hier een rode nodig was, dit is een ernstige overtreding. Ik sta versteld, zei Halsey. Herinner eraan dat in de 6e minuut van de Merseyside Derby, Everton keeper Jordan Pickford de Nederlander in het strafgebied neerhaalde en hem op de benen sloeg
Ik voelde geen liefde van Manchester United. Het management en ik hadden verschillende meningen
Pique is klaar om een loonsverlaging te nemen op Barca
Eto 'o beschuldigde Frankrijk voetbal van gebrek aan respect: Ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterkant doorgebracht, en het centrum was 25 jaar oud. Voormalig Barcelona en Inter striker Samuel Eto' about is ontevreden met het Franse tijdschrift France Football. Gisteren publiceerde de publicatie een lijst van spelers die beweren de beste linkse, rechtse en centrale spits in de geschiedenis te zijn. Dat ' about was een van de deelnemers voor de titel van best right forward. Dank u, maar ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterflank doorgebracht, en ik speelde 25 jaar lang als centrum vooruit. Gebrek aan respect voor het Franse voetbal, twitterde de Kameroense. Dit is de topscorer in de geschiedenis van het Kameroen nationale team. Messi, Beckham, Robben, Figo en best zijn een van de kandidaten voor de titel van beste rechtse winger in de geschiedenis (France Football)
Barcelona maakt zich zorgen over de vorm van het doel. De club is van mening dat hij niet genoeg heeft gewerkt op vakantie
Laporte werd ondersteund door Van Dyck: Sorry, bro. Geen geluk, ook al zijn we rivalen ... Manchester City verdediger Emeric Laporte steunde de Liverpool speler ... Sorry, bro. Ik wens u veel succes en een spoedig herstel. Geen vreugde, niets plezierigs, ook al zijn we rivalen 💪 twitterde de Fransman. Van Dijk zal geopereerd worden. De club kondigt geen herstelperiode aan. Het is onwaarschijnlijk dat Van Dijk dit seizoen zal spelen. Liverpool vraagt om uitleg over VAR ' s werk, fans om Pickford te straffen (Carragher kwam voor hem op)