Netherlands

Ondanks maatregelen steeds meer coronabesmettingen op Curaçao

Op Curacao groeit het aantal covid-19 besmettingen. Premier Rhuggenaath noemt de situatie alarmerend en doet een dringend beroep op de bevolking om zich aan de coronamaatregelen te houden.

Het buitenland kijkt mee en zou anders reisrestricties kunnen gaan overwegen, waarschuwt Rhuggenaath. Begin deze maand noemde premier Rutte Curaçao als een vakantiebestemming die wél kan.

Gisteren werden 105 nieuwe besmettingen gemeld waarmee het totaal aantal actieve besmettingen op 869 komt. Tot nu toe zijn drie mensen aan covid-19 overleden.

Sinds vorige week gelden verscherpte maatregelen. Zo is er een avondklok om 21.00 uur en moeten bars en restaurants om 20.00 dicht. Toch blijft het aantal besmettingen toenemen.

Deze Nederlandse toeristen vertellen over hoe de verscherpte maatregelen hun vakantie beïnvloedt:

Football news:

Barcelona zal Garcia deze winter niet kopen
Monaco scoorde 36 punten in de eerste 20 wedstrijden van het seizoen. Meer dan Jardim
Koeman verdient respect voor het vertrouwen van jongeren. Zidane stopte daarmee
Roma kan Lazio niet verslaan in 4 opeenvolgende wedstrijden
Mourinho over de verlenging van de huurovereenkomst van de Bale: er werd geen seconde over gesproken.Tottenham manager Jose Mourinho heeft commentaar gegeven op de toekomst van Gareth Bale. De Londense club, die de Welshman in September aan Real Madrid leende, kan de middenvelderslening met een jaar verlengen en Mourinho werd gevraagd of Spurs van plan was van deze optie gebruik te maken. We hebben er geen seconde over gepraat. Gareth is uitgeleend tot het einde van dit seizoen. We hebben het er niet eens over gehad. Je weet natuurlijk dat hij hier kwam met een blessure. Als ik me niet vergis, is hij de hele eerste maand gewond geraakt. En we spelen hem geleidelijk in de wedstrijden van de Europa League, om hem te helpen in vorm te komen. De groep rond de Europa League verschilt qua niveau van de Premier League. De playoffs zijn een ander verhaal. De band heeft een ander niveau, een andere intensiteit, een ander ritme. Daarom speelde hij niet zo vaak in de Premier League. En toen raakte hij weer gewond in een wedstrijd tegen Stoke in de League Cup. Dus het is geen gemakkelijk proces. Iedereen weet dat de laatste seizoenen in Real Madrid niet gemakkelijk zijn geweest voor Bale. Dus laten we stap voor stap gaan en proberen hem de kans te geven zijn best te laten zien zei Mourinho
Neuer-beste keeper van het decennium, Buffon-2nd, Courtois-3rd (IFFHS)
Bruno haalde in 2020 4 Player of the Month awards op. Ronaldo, Henry en Lampard hadden hetzelfde nummer-maar voor een carrière in de Premier League