Netherlands

Overstromingen en stroomuitval in Griekenland door orkaan Ianos

Overstromingen en stroomuitval in Griekenland door orkaan Ianos

Afbeelding: Hollandse Hoogte / EPA

De orkaan Ianos is aan land gekomen in Griekenland.

Door de combinatie van zware regenval en harde wind zijn meerdere eilanden in de Ionische Zee getroffen door overstromingen en stroomuitval, aldus onderminister van Burgerbescherming Nikos Hardalias.

Lees ook: Mediterrane orkaan Ianos treft eilanden in westen van Griekenland

Bij de storm zijn windsnelheden tot 117 kilometer per uur gemeten. Meerdere vluchten die naar het eiland Kefalonia zouden gaan, moesten uitwijken vanwege de harde wind. Ook zijn veel bomen omgewaaid. Hardalias zei dat de autoriteiten nog geen meldingen over slachtoffers hebben gekregen.

Lees verder onder de foto.

Overstromingen en stroomuitval in Griekenland door orkaan Ianos
Foto: Hollandse Hoogte / EPA

Schip

De kustwacht meldde dat er voor de kust van het westelijke deel van het schiereiland Peloponnesos mogelijk een schip met aan boord 55 migranten in de problemen is geraakt door het slechte weer.

Mensen die zich in de buurt van de storm bevinden, is geadviseerd te blijven waar ze zijn. In 2017 overleden meer dan twintig mensen door een zware storm in Griekenland.

Overstromingen en stroomuitval in Griekenland door orkaan Ianos
Foto: Hollandse Hoogte / EPA
Overstromingen en stroomuitval in Griekenland door orkaan Ianos
Foto: Hollandse Hoogte / EPA

Football news:

Ik voelde geen liefde van Manchester United. Het management en ik hadden verschillende meningen
Pique is klaar om een loonsverlaging te nemen op Barca
Eto 'o beschuldigde Frankrijk voetbal van gebrek aan respect: Ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterkant doorgebracht, en het centrum was 25 jaar oud. Voormalig Barcelona en Inter striker Samuel Eto' about is ontevreden met het Franse tijdschrift France Football. Gisteren publiceerde de publicatie een lijst van spelers die beweren de beste linkse, rechtse en centrale spits in de geschiedenis te zijn. Dat ' about was een van de deelnemers voor de titel van best right forward. Dank u, maar ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterflank doorgebracht, en ik speelde 25 jaar lang als centrum vooruit. Gebrek aan respect voor het Franse voetbal, twitterde de Kameroense. Dit is de topscorer in de geschiedenis van het Kameroen nationale team. Messi, Beckham, Robben, Figo en best zijn een van de kandidaten voor de titel van beste rechtse winger in de geschiedenis (France Football)
Barcelona maakt zich zorgen over de vorm van het doel. De club is van mening dat hij niet genoeg heeft gewerkt op vakantie
Laporte werd ondersteund door Van Dyck: Sorry, bro. Geen geluk, ook al zijn we rivalen ... Manchester City verdediger Emeric Laporte steunde de Liverpool speler ... Sorry, bro. Ik wens u veel succes en een spoedig herstel. Geen vreugde, niets plezierigs, ook al zijn we rivalen 💪 twitterde de Fransman. Van Dijk zal geopereerd worden. De club kondigt geen herstelperiode aan. Het is onwaarschijnlijk dat Van Dijk dit seizoen zal spelen. Liverpool vraagt om uitleg over VAR ' s werk, fans om Pickford te straffen (Carragher kwam voor hem op)
Messi is de beste ter wereld. Hij is altijd een stap voor op de rest. Lautaro Martinez heeft veel gesproken over de Lionel Messi van Barcelona. Ik ken Messi meer als partner in het Argentijnse nationale team dan als rivaal op het voetbalveld. Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik zeg het nu en in de toekomst nog eens: Messi is de beste speler ter wereld. Het feit dat hij een Argentijn is maakt ons trots op hem en wij proberen altijd van hem te leren. Ik denk dat het op een ander niveau is. Hij begrijpt voetbal op een andere manier en is altijd een stap voor op iedereen, citeerde Clarin Lautaro als gezegde
Het stadion van Letico werd roze geschilderd in het kader van de campagne ter bestrijding van borstkanker. Het stadion van de atleten, Wanda Metropolitano, werd roze geschilderd om iedereen te steunen die borstkanker bestrijdt, zei de club in een verklaring