Netherlands

Portugal speelt WK-kwalificatiewedstrijd in Italië

Foto: ANP

Het Portugese nationale elftal speelt zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal van 2022 op 24 maart tegen Azerbeidzjan niet in eigen land maar in de Italiaanse stad Turijn. Sterspeler Cristiano Ronaldo speelt daar bij de Italiaanse landskampioen Juventus.

De Portugese voetbalbond is tot dit besluit genomen vanwege de dreigende quarantainemaatregelen door de coronapandemie, mochten de Portugese internationals naar hun eigen land reizen. Portugal is recentelijk zwaar getroffen door de pandemie. De Portugezen spelen na het duel in Turijn twee uitwedstrijden, op 27 maart tegen Servië en op 30 maart tegen Luxemburg.

Noorwegen had eerder als eerste land besloten geen WK-kwalificatiewedstrijd in eigen land te spelen. Voor de interland met Turkije op 27 maart wijkt de Noorse nationale ploeg uit naar het Spaanse Malaga.

Football news:

Andy Robertson: weinigen geloven in Liverpool, maar we zijn nog steeds in het spel
Klopp op de Real Madrid game: Liverpool hebben niet veel te verliezen. We zullen proberen te winnen, en dan zien we
Borussia Dortmund coach Edin Terzic deelde zijn gedachten over de komende wedstrijd met Manchester City in de 1/4 League finale
Ilkay Gundogan: Holland is een geweldige speler. Hij heeft de juiste houding om te klimmen naar de top
PSG en Bayern München bieden op Lucas Vazquez. Hij kan het niet eens zijn met Real Madrid
Allegri vertelde Agnelli toen hij met pensioen: ontdoen van Ronaldo, hij belemmert de vooruitgang van het team en de club
Ibrahimovic werd geschorst voor 1 wedstrijd voor het beledigen van de scheidsrechter