Netherlands

Remco van Love Island geeft hoognodige relatie-update

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De grootste sensatiemaker van het laatste 'Love Island'-seizoen is ongetwijfeld Remco. Vlak voor de finale werd hij ontmaskerd: Remco bleek in Nederland al een vriendinnetje te hebben. Momenteel is hij met haar op vakantie, maar hoe zit het nou tussen hen?

Ze was leuk genoeg om Imen te bedriegen en het Love Island-avontuur achter zich te laten. Ze is zelfs leuk genoeg om een roadtrip naar Portugal te maken voor een surfvakantie, maar is de vonk al overgeslagen tussen Remco en zijn vlam? Dat is nog maar de vraag. Via Instagram laat hij weten dat hij geen relatie met haar heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imen woedend op Remco na leugens over geheime vriendin

Dat Remco in het diepste geheim al een vriendin had, namen Imen en de kijkers hem niet in dank af. In Love Check-up doet hij een boekje open over deze bizarre plottwist.

Football news:

Bilyaletdinov over de Champions League: Loco kan de groep verlaten. In de 6de ronde kan Bayern worden verslagen. De voormalige Lokomotiv middenvelder Diniyar Bilyaletdinov sprak voor de Champions League wedstrijd, waar de spoorwegwaymen met Salzburg zullen spelen
Zlatan Ibrahimovic: ik dacht erover om met pensioen te gaan, maar ik wilde de mentaliteit van Milaan
In de zomer van 2021 koopt Real Madrid geen Mbappe als gevolg van de crisis (Le Parisien)
Ibra scoort in 39, Buffon sleept in 42, Ronaldo heeft geen plannen om te eindigen. Wordt football echt oud?
Ziyech over wie hem inspireert: Eden Hazard. Een wereldklasse speler
Jermain Defoe: Kane en zoon zijn op dit moment de beste link in de wereld.Voormalig England striker Jermain Defoe heeft zijn gedachten gedeeld over Tottenham stakers Harry Kane en Son Heung-Min. Wat Mourinho deed met Kane en zoon is geweldig. Met Kane en zoon was Mourinho ongelooflijk zei Defoe op de mennie Talks podcast. Deze twee zijn de beste groep ter wereld op dit moment. Het moeilijkste op het hoogste niveau is stabiliteit. Zo 'n stabiliteit van dit paar is geweldig, zei Defoe voor de Mannie Talks Podcast
Hij was een lieve Reus, altijd gelukkig. Redknapp-over PAP Buba Diop