Netherlands

Schietpartij in Best, arrestatieteam ter plaatse: bewoners moeten binnen blijven

BEST - In de straat Melde in Best is maandagavond rond half acht geschoten. Volgens de eerste berichten is daarbij een man gewond geraakt. De politie heeft de omgeving afgezet en vraagt bewoners om binnen te blijven.

Er hangt een politiehelikopter boven de wijk Wilhelminadorp. Leden van een arrestatieteam zijn aanwezig, zo melden omstanders. Op de deur van het huis waar de schietpartij heeft plaatsgevonden zijn bloedsporen te zien. Ook op de stoep voor de woning op nummer 3 ligt bloed.

De gewonde man in de Melde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van de daders is vooralsnog niets bekend. 

Arrestatieteam
Momenteel zouden leden van het arrestatieteam zich voorbereiden op een actie in het centrum van Best. Daar is in de Professor Titus Brandsmastraat een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt of de gewonde man iets te maken heeft met de schoten die zijn gevallen in de straat Melde.

Op 7 mei was er ook al een schietpartij in de wijk. Toen werd een 39-jarige vrouw in haar arm getroffen. Het is niet bekend of beide schietpartijen met elkaar verband houden. 

LEES OOK: Vrouw beschoten in Best, dader en handlanger nog altijd spoorloos

Football news:

Keeper van de banier van de Arbeid, die getroffen werd door de bliksem: alles is goed op dit moment. Ik ben zo terug
Ik denk dat het een straf was tegen Aston Villa
Philadelphia speelde in T-shirts met de namen van zwarte mensen die stierven door de politie
Kompany probeert alles bij Anderlecht: hij coachte zonder licentie (verschrikkelijk), speelde 15 wedstrijden en investeerde 3 miljoen euro in de club
Aston Villa coach op Manchester United penalty: een schandelijke beslissing
Paul Pogba: het winnen van de Europa League en de FA Cup zijn twee van Manchester United ' s doelpunten voor dit seizoen
Manchester United ' s eerste Premier League wint 4 opeenvolgende wedstrijden met een verschil van ten minste 3 goals