Netherlands
An article was changed on the original website

Schietpartij in Best, twee gewonde mannen aangehouden

BEST - In de straat Melde in Best is maandagavond rond half acht geschoten. Een man raakte daarbij gewond. De politie heeft de omgeving afgezet en vroeg bewoners om binnen te blijven. Een paar straten verderop werd eveneens een gewonde man aangetroffen. Of hij ook is beschoten is nog niet bekend. Beide mannen zijn aangehouden.

Er hing een politiehelikopter boven de wijk Wilhelminadorp. Leden van een arrestatieteam waren aanwezig. Op de deur van het huis waar de schietpartij plaatsvond waren bloedsporen te zien. Ook op de stoep voor de woning op nummer 3 lag bloed. De gewonde man in de Melde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van de daders is vooralsnog niets bekend. 

In de straat Melde in Best is maandagavond rond half acht geschoten

Arrestatieteam
In het centrum van Best viel het arrestatieteam ook een huis binnen. Daar werd in de Professor Titus Brandsmastraat een gewonde man aangetroffen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt of de gewonde man iets te maken heeft met de schoten die zijn gevallen in de straat Melde. 

Eerdere schietpartij
Op 7 mei was er ook al een schietpartij in de wijk. Toen werd een 39-jarige vrouw in haar arm getroffen. Het is niet bekend of beide schietpartijen met elkaar verband houden. 

Beelden van de schietpartij in Best

LEES OOK: Vrouw beschoten in Best, dader en handlanger nog altijd spoorloos

Football news:

Messi toont elk jaar iets nieuws. Ik kan me voorstellen dat hij tot 2025 zal spelen
Klopp op Henderson ' s blessure: ik weet het nog niet zeker, er is iets mis met mijn knie. We weten alleen dat het niet klein is
Pavlyuchenko is zevende in de ranglijst van Tottenham ' s beste forwards in de 21e eeuw. Kane is de eerste (Squawka)
Manchester City maakte 93,7% van de juiste passen in de wedstrijd tegen Newcastle. Dit is een APL record
Ole Gunnar Solskjaer: 16 onverslagen spelen geven vertrouwen, maar het is niet iets dat Manchester United zou moeten streven naar
Havertz wil naar Chelsea, hij houdt van het project. Werner overtuigt hem om te gaan
Real Madrid heeft de afgelopen 4 jaar bijna 250 miljoen euro ontvangen van de verkoop van academiestudenten