Netherlands

Standaard Mail-app veranderen: het kan in iOS 14

Tik je met een iPhone op een e-mailadres, dan wordt standaard de Mail-app van je iPhone geopend. Met iOS 14 kun je de standaard Mail-app veranderen in bijvoorbeeld Outlook of Gmail. Zo werkt het.

iOS 14: Standaard Mail app veranderen

iOS 14 is nog maar net uit en op het moment van schrijven is er nog maar één app die de functie ondersteunt: Outlook. Binnenkort volgen ongetwijfeld meer mail-apps, zoals Gmail en Spark.

Wil je de standaard Mail-app veranderen, dan moet je eerst zorgen dat je de app op je iPhone geïnstalleerd hebt. Zorg dat de app bijgewerkt is naar de nieuwste versie en dat je iPhone draait op iOS 14. Daarna doe je het volgende:

Zoals gezegd is het nu alleen mogelijk om Outlook in te stellen als standaard Mail-app. De optie vereist een update van externe ontwikkelaars, dus houd de updates van je mail-app in de gaten.

Ook bij browsers

Ook nieuw is dat je de standaard browser kunt veranderen. Zo laat je linkjes automatisch openen in Firefox, Chrome, Edge of DuckDuckGo.

iCreate 122
iCreate 122

Aan de slag met iOS 14 & macOS Big Sur

In het artikel iOS 14 release: deze nieuwe functies moet je kennen! lees je meer over de vernieuwingen in iOS 14.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi