Netherlands

The Masked Singer-kijkers zaten massaal op het juiste spoor

Entertainment

5 minuten geleden Aangepast: 31 seconden geleden

Beeld © RTL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De gemaskerde deelnemers haalden weer alles uit de kast in alweer de vijfde aflevering van 'The Masked Singer'. Net als vorige week moesten 2 BN'ers het programma verlaten, maar de ontmaskeringen zorgden voor veel verbijsterde reacties.

Ditmaal zagen we hoe de Vos, de Yeti, de Vlinder, de Astronaut, de Aap én de Panter alles in de strijd gooiden om te mogen blijven. Zo zong de Panter '7 Rings' van Ariane Grande. Hoewel ze haar best deed, is ze volgens Carlo geen professionele zangeres. Gerard denkt daar iets anders over en vindt haar 'net te goed om Olcay te zijn'. Ook de veelbesproken Astronaut maakt een comeback en zong 'Drown' van Martin Garrix en Clinton Kane. Maar wie zit er toch in dat pak? De panelleden lijken het zeker te weten, maar of het klopt?

De Vlinder bracht Loretta van haar stuk als een van de hints Koffietijd blijkt te zijn. Is het dan toch Quinty Trustfull? Omdat het de zoveelste keer is dat Loretta denkt aan haar collega, oppert Ruben dat ze haar maar even moeten bellen. Als de voicemail vervolgens te horen is, lijken Loretta en Carlo zeker van hun zaak te zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afvaller Diederik Jekel onthult alle geheimen over Masked Singer

Toch moeten er ook dit keer twee kandidaten het programma verlaten. De allereerste afvaller van deze avond was de Yeti. De panelleden waren bijna eensgezind. Zo dachten Buddy, Gerard en Carlo dat Ernst Daniël Smid in het pak zat, maar Loretta dacht toch echt aan Ron Brandsteder. Helaas heeft ze het bij het verkeerde eind, want het is inderdaad Ernst Daniël Smid. Hij vertelt dat hij blij is dat hij aanwezig kan zijn, ook al 'doet zijn lichaam momenteel niet wat hij zelf wil'. Ernst Daniël maakte in 2019 bekend dat er bij hem Parkinson is geconstateerd. De operazanger kan rekenen op een groot applaus als hij zonder masker nog een stukje zingt.

Ernst Daniël Smid in The Masked Singer Ernst Daniël Smid in The Masked Singer
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Weet jij het al? Nieuwe beelden de Vos uit The Masked Singer

Vorige week zagen we hoe onze eigen Diederik Jekel in een van de prachtige pakken zat. Hij vertelde in RTL Boulevard over zijn avontuur. 

Football news:

Gasperini op Atalanta ' s nederlaag: de spelers zijn moe. Wij betalen meer voor de nationale team wedstrijden dan voor de Champions League (Atalanta Head coach Gian Piero Gasperini). Ik denk dat wij in die zin meer betalen voor de nationale team wedstrijden dan voor de Champions League. Sommige spelers verlaten ons, reizen over de wereld en keren terug in verschillende staten
Neymar op de loting met Bordeaux: PSG speelde timide. Als we niet winnen, zal het net zo moeilijk zijn in Ligue 1 als in de Champions League
Real begon met Alaves: stomme hand Nacho en wild pass Courtois-opnieuw verslaan
20 patronen van tijden van de Tweede Wereldoorlog gevonden op basis van de Roma
Zidane Ob 1:2 met Alaves: de start van de wedstrijd is de slechtste voor Real Madrid in het seizoen. We hebben geen stabiliteit over de 7 overwinningen van de club in 14 wedstrijden van het seizoen in alle competities.Ik heb hier geen verklaring voor. Vandaag wisselden we goede periodes af met slechte. Wanneer de tegenstander scoort in de derde minuut, wordt alles erg moeilijk. Dit is onze huidige realiteit
Een duidelijke straf! Oh, mijn God. Ramos en Carvajal op de val van Hazard in de wedstrijd met Alaves
Marcelo werd aan het haar getrokken, het was nodig om een 11-meter schot te plaatsen. Er was geen straf op Hazard