Netherlands

Toekomstige juffen en meesters willen graag buiten lesgeven

Een groot deel van de toekomstige juffen en meesters wil graag buiten lesgeven. Dat gebeurt nu al, maar volgens veel toekomstige juffen en meesters gebeurt het niet vaak genoeg. Dat blijkt uit een onderzoek onder studenten van een lerarenopleiding.

Nu gaan veel kinderen alleen in de pauzes en soms met gym naar buiten. Maar de studenten willen ook taal- en rekenlessen in de buitenlucht geven.

Gezond

Ze zeggen dat de kinderen de lessen zo beter onthouden en dat ze veel meer plezier hebben in school. En het is ook nog eens gezond.

Lijkt het jou een goed idee om buiten les te krijgen? Reageer op onze stelling.

0

Favoriet maken

Op een basisschool in Delden wordt al vaak buiten lesgegeven. De kinderen krijgen iedere dag minimaal een half uur les op het schoolplein. Ze doen veel aan rekenen en taal met bewegingen, maar bijvoorbeeld ook met stoepkrijt. Eerder maakten we daar deze video over:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Football news:

Arteta op het niet opnemen van Ozil in Arsenal ' s Premier League bod: ik kon geen beter spel uit Hem te krijgen
Ex-FIFA-Inspecteur Bartfeld op Loko Red Bull ' s 2de doelpunt: de scheidsrechter maakte een fout. Er was een directe trap tegen de benen, ging de ontwikkeling van de aanval
Vinicius na 2:3 met Shakhtar: real zijn al gericht op het winnen van de Clasico
Bayern wil blijven winnen. We speelden geweldige Bayern middenvelder Kingsley Coman, de auteur van de double in The League match
Filimonov over Safonov en Maksimenko in het nationale team: een kwestie van tijd
Milner op 1-0 met Ajax: het was belangrijk voor Liverpool om een goede wedstrijd te laten zien na een week van UPS en downs
Lukaku heeft 4 + 2 in de laatste 3 wedstrijden in de Champions League. Hij nam deel aan alle 6 Inter goals