Netherlands

Utrecht moet nog even op de tram wachten

De sneltram tussen Utrecht en IJsselstein/Nieuwegein gaat voorlopig nog niet rijden. Volgens de provincie Utrecht moet op een deel van het traject nieuwe werkzaamheden uitgevoerd, en de vergunningsprocedure is nog steeds niet afgerond. De vertraging gaat bovendien 6,3 miljoen extra kosten, maakte de provincie bekend.

De sneltram tussen Utrecht en IJsselstein/Nieuwegein gaat voorlopig nog niet rijden. Volgens de provincie Utrecht moet op een deel van het traject nieuwe werkzaamheden uitgevoerd, en de vergunningsprocedure is nog steeds niet afgerond. De vertraging gaat bovendien 6,3 miljoen extra kosten, maakte de provincie bekend.

Fout

In mei dit jaar werd de sneltramdienst tijdelijk stilgelegd om werkzaamheden uit te voeren en de haltes aan te passen aan een nieuwe versie van de tramstellen. Oorspronkelijk zou de tram in augustus weer gaan rijden, maar in eerste instantie zorgde corona voor een vertraging van de werkzaamheden. In september bleek dat de provincie een fout had gemaakt in de aanvraag van een vergunning bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, waardoor die geweigerd werd.

Vergunning

Er moeten nog wat werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het plaatsen van damwanden op het traject Nieuwegein-IJsselstein Zuid, maar de procedure voor de nieuwe vergunning is nog steeds niet afgerond. Daarvoor moeten nog verschillende tests en proefritten worden uitgevoerd. Gedeputeerde Arne Schaddelee hoopt dat de tram op het eerste deel, tussen Utrecht en Nieuwegein, eind januari weer kan rijden. In de planning houdt de provincie een buffer aan; het kan vroeger worden, maar ook verdere vertraging is niet uitgesloten.

Uithof

De problemen met de lijn heeft ook effecten op het andere sneltram-traject in de stad, de Uithoflijn naar de oostkant van Utrecht. Met het gereedkomen van de aanpassingen kunnen reizigers op de sneltram vanuit de Uithof zonder overstap direct doorrijden naar Nieuwegein en IJsselstein.

Verstuur dit artikel naar Google+

Football news:

Alexey Miranchuk slaagt over 6 dagen voor een tweede test op het coronavirus. Hij zal niet spelen in de Champions League met Midtjylland
De leukste video van het weekend-Antoine Griezmann ' s dochter viert een doelpunt met haar vader tijdens het ontbijt legde de nieuwe zet uit. Griezmann begon uiteindelijk consequent te scoren voor Barca-de Fransman heeft 4 doelpunten in de laatste 6 wedstrijden: hij scoorde in de doelpunten van Dynamo, Betis, Alaves en Osasuna. Het lijkt erop dat de dochter van de spits, de vierjarige MIA, hier erg blij mee is, want nu kun je met je vader goals vieren!
Deeney op Cavani: hij wilde niet beledigen, maar een drie-match schorsing en training zal genoeg zijn
Raul Jimenez had een schedelbreuk. Wolverhampton forward opereerde Wolverhampton Forward Raul Jimenez leed een schedelbreuk in de Ronde 10 match tegen David Luiz. De 29-jarige Mexicaan werd ongeveer 10 minuten op het veld behandeld voordat hij op een brancard naar het ziekenhuis werd gebracht. Raul is in orde na de operatie van gisteren, die Hij onderging in een ziekenhuis in Londen. Hij zag zijn vriendin Daniela en is momenteel aan het rusten. Jimenez zal enkele dagen onder medisch toezicht staan totdat hij weer beter wordt. Wij danken de artsen van Arsenal, de Britse nationale gezondheidsdienst paramedici, het ziekenhuispersoneel en de chirurgen die dankzij hun vaardigheden en tijdige reactie hulp hebben geboden. Wij vragen dat Raul en zijn familie in vrede en privacy worden gelaten en dat op een passend tijdstip nieuwe informatie wordt verstrektaldus Woolves in een verklaring
Yuri Rozanov werd commentator en omzeilde de leeftijdsgrens. Daarvoor won hij de channel One wedstrijd, maar in plaats van naar Euro 1996 te gaan, kreeg hij een TV
Van de Beek op de gewonde enkelfoto: Welkom bij de Premier League đŸ€Ș đŸ’Ș
Mourinho sloot de top match weer af met kwaliteit. Sissoko is een belangrijk element van Tottenham ' s Betrouwbaarheid