Netherlands

Van Haga biedt excuses aan voor gedrag Baudet

Foto: ANP

Forum voor Democratie-Kamerlid Wybren van Haga heeft woensdag zijn excuses aangeboden voor het gedrag van zijn partijleider Thierry Baudet, die eerder in het debat over corona D66-Kamerlid Jan Paternotte op de schouder klopte.

Van Haga zei door voorzitter Vera Bergkamp te zijn gevraagd iets te zeggen. “We hebben de afspraak dat we ons aan de coronaregels houden”, aldus Van Haga. Volgens de FVD’er gebeurde het schouderklopje in een “vriendschappelijk moment”, maar was het “onjuist”. “Ik kan me voorstellen dat de heer Paternotte het ongepast vindt.”

“De bedoelingen waren niet slecht, maar ik wil excuses ervoor aanbieden.” Van Haga voegde er wel aan toe dat hij en zijn partijgenoten geen mondkapje willen dragen.

Football news:

Vidal en Medel krijgen een boete voor een bezoek aan een kapper in een hotel in Chili. De Federatie bevestigde het verhaal met prostituees niet
Javi Martinez verhuisde naar Qatar
Turkse aanvoerder Yilmaz bij vertrek uit de Euro: we verontschuldigen ons bij iedereen, we schamen ons
Ik werd zelfs verliefd op Mancini. Deze Euro maakt elke Italiaan gelukkiger
Chalhanoglu is Interessant om te Inter. Hij heeft een contract met Milaan tot 30 juni
Yuri Kaminsky op Euro 2020: We kijken en wroeten voor ons team. We geven geen advies aan Cherchesov en bouwen geen tactiek, maar natuurlijk bespreken we het
Vidal, een Model, en 5 andere Chili spelers hadden een seks partij met prostituees in een hotel bij de Copa America