Netherlands

Verdediger Fernandez tekent driejarig contract bij SC Heerenveen

Joaquin Fernandez is officieel een speler van SC Heerenveen. De 21-jarige verdediger tekende donderdagochtend een contract tot 2023.

Hij komt over van het Uruguayaanse Atletico River Plate uit Montevideo. Hij droeg ook driemaal het shirt van Uruguay onder 20. Naast de Uruguayaanse nationaliteit beschikt hij ook over een Italiaans paspoort.

De club laat weten dat Fernandez donderdag gelijk aansluit bij de training van de eerste selectie. Technisch manager Gerry Hamstra is blij dat de zoektocht naar een linker centrale verdediger ten einde is. „Hij is een sterke en voetballende verdediger die over de juiste agressie beschikt. We zijn blij dat hij ervoor gekozen heeft om bij ons zijn Europese avontuur aan te gaan.”

Lees ook

Football news:

Donny is een invaller bij Manchester United. Ik vind het helemaal niet leuk
Koeman over Griezmann: ik ben erg blij. Nu heeft hij meer vrijheid en doet hij geweldig werk
Neymar is 34,6 miljoen euro schuldig aan de Spaanse belastingdienst
Bayern jaagt op een verdediger van 1,63 voet. Hij liep van Chelsea naar Brighton om te spelen
PSG is geïnteresseerd in Diego Costa. Attetico is klaar om de aanvaller vrij te laten en Cavani te tekenen in plaats daarvan mag Attetico striker Diego Costa de club verlaten. Agent Jorge Mendes van de footballspeler onderzoekt de mogelijkheden voor werk voor zijn cliënt. Vooral Costa ' s kant wordt aangetrokken door de optie met PSG, die de mogelijkheid onderzoekt om de 31-jarige te tekenen, volgens As
Lampard op de woordenwisseling met Mourinho: merkte op dat hij vaker met de scheidsrechter sprak dan met zijn spelers. Jose en ik kunnen goed met elkaar opschieten Chelsea manager Frank Lampard sprak over het conflict met Jose Mourinho tijdens de League Cup wedstrijd met Tottenham
Ronald Koeman: het is goed dat Messi voor eenheid heeft opgeroepen. Ik hoop dat het nu rustiger zal zijn