Netherlands

VIVA’s Vijf: 5x kleurrijke Instagram- accounts voor mode-inspiratie

Sta jij ’s ochtends ook uren voor de kast omdat je geen idee hebt wat je aan moet trekken? Grote kans dat je niet de enige bent! Gelukkig is daar ons aller Instagram, want hier vind je genoeg mode- inspiratie. Benieuwd welke Neerlandse fashionista’s je moet volgen voor een flinke dosis inspiratie, zodat je s’ ochtends meteen een outfit hebt? Scroll snel verder!

Romy

Romy staat bekend om haar kleurrijke outfits en haar even kleurrijke feed. Dus ben jij jouw zwarte combi’s helemaal zat? Dan zou ik haar zeker gaan volgen op Instagram voor inspiratie. Ze zit bovendien ook op Youtube waar ze een kijkje achter de schermen geeft en laat zien waar zij winkelt en die leuke items scoort.

Prishella

Prishella woont in Den Haag en staat bekend om haar stoere maar tegelijkertijd girly outfits. Bovendien bevatten al haar outfits veel kleur en printjes, wat het ontzettend leuk en speels maakt. Daarom past zij -helemaal- tussen dit kleurrijke rijtje.

Ramijntje

Als er iemand in dit kleurrijke rijtje past, is het de prachtige Ramijntje! Ramijntje is enorm fan van kleurtjes, reizen en fotograferen en dat laat zij maar al te graag zien met jawel veel (te gekke) primo plaatjes! Ook laat zij via haar stories zien hoe zij de mooiste pareltjes vind in tweedehands boutiques. Dat is ook nog eens leuk voor je portemonnee.

Ines

Deze meid heeft niet alleen prachtige lokken, maar ook hele kleurrijke looks! Haar outfits verschillen van truien, rokjes en jurkjes, maar allemaal heel goed gestyled met de meest jaloersmakende accessoires. Zeker een aanrader om te volgen op Instagram, misschien ben jij in de ochtend dan wat sneller klaar. Enne, daarnaast kun je ook nog eens inspiratie opdoen voor je interieur want dat deelt ze ook!

Nikita

Ben je gek op printjes en kleurtjes? Nikita ook, dus je vindt hier genoeg inspiratie voor je outfits. En ze deelt niet alleen heel veel fantastische outfits, maar ook super leuke hotspots waar je heerlijke koffietjes kunt drinken! Win-win vriendin!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Football news:

Barca fans geloofden in het vroege vertrek van Bartomeu (vanwege geschillen over de datum van het referendum). Tevergeefs: er waren geen gedachten van pensionering, de trofeeën zijn ergens in de buurt van
Josep Bartomeu: ik was niet van plan ontslag te nemen. Barca zal dit seizoen trofeeën hebben . President Josep Bartomeu van Barcelona zegt dat hij geen plannen heeft om af te treden. Ik was niet van plan ontslag te nemen. We hebben een geweldig project in aanbouw. De belangrijkste wedstrijd van de Champions League ligt voor ons, het verlangen en de stemming zijn niet verdwenen. Ik denk dat we dit seizoen trofeeën zullen hebben. Wij werken niet in angst en willen elke dag beter worden. Niemand is bang. Wij hebben de afgelopen tien jaar 22 trofeeën gewonnen. Een serieus nummer voor degenen die bang waren zei Bartomeu
Zinedine Zidane: Hazard is klaar. Wij zijn blij, Dit is goed nieuws
Zidane op ISCO ' s woorden: het is ambitie. Iedereen wil
Bartomeu O VAR: in de wedstrijd tegen Real Madrid werd een niet-bestaande boete toegekend. De voorzitter van Barcelona, Josep Bartomeu, sprak over de referee in de wedstrijd van de 7de ronde van La Liga met Real Madrid.Ik hoorde dat Ramos de eerste was die de regels in Langle brak. Wij zullen dit punt in overweging nemen en de belangen van Barcelona verdedigen. We hebben het verzoek ingediend omdat het onmogelijk is dat de VAR-criteria verschillen in verschillende matches. Als er gesprekken waren tussen de scheidsrechters, willen we weten hoe de besluitvorming van de hoofdschef verliep. Het zijn normale gesprekken. Maar als we morgen iets te weten komen, zullen we handelen. Het belangrijkste is dat de criteria in elke wedstrijd verschillend zijn, en we moeten de Federatie aanmoedigen om collectief na te denken, want we hebben het meest eerlijke voetbal nodig. Wij willen dat deze technologieën de eerlijkste resultaten opleveren
Ian Wright: het is jammer dat Ozil niet speelt, maar Arteta ' s vasthoudendheid wordt bewonderd.Voormalig arsenaalspeler Ian Wright heeft gesproken over de beslissing van gunners coach Mikel Arteta om Mesut Ozil niet op te nemen in de Premier League. Dit is vervelend. Vanuit professioneel oogpunt, hou ik niet van Ozil, omdat ze om een of andere reden hun verschillen niet kunnen oplossen. Tegelijkertijd moeten we zo ' n hardnekkige coach bewonderen die zei: Dit is mijn beslissing.Om een of andere reden wil hij Mesut niet laten spelen. Jammer, want dit is een goede speler. Helaas voor Mesut als een professional die wil voetballen, zal hij niet in staat zijn om het te doen in deze club. Van wat Arteta probeert te doen, moeten Arsenal fans zich nu richten op het team en de vooruitgang ervan zei Wright
Spider-man is een fan van Barcelona. Tom Holland werd gefotografeerd in een Catalaans t-shirt