Netherlands

Webwinkels verwachten extra drukke feestdagen: 'Bestel op tijd'

Webwinkels maken zich klaar voor grote drukte tijdens de feestdagen. Normaal is het aan het einde van het jaar al erg druk bij webwinkels, maar ze verwachten dat mensen door het corona-virus nog meer online zullen bestellen.

Cadeautjes

Rond de feestdagen kopen mensen vaak cadeautjes voor elkaar. Ook is eind november Black Friday, een dag waarop spullen met veel korting worden verkocht. In winkelstraten is het daarom vaak druk, maar door het corona-virus zullen mensen minder snel naar een winkel gaan en liever hun spullen online bestellen.

Om alles op tijd te kunnen versturen, roepen webwinkels mensen op om hun pakketjes niet op het laatste moment te bestellen.

Denk op tijd na over wat je wilt bestellen.

medewerker van webwinkel

Ook postbezorgers bereiden zich voor op de drukte. Een groot postbedrijf verwerkt tijdens de feestdagen zo'n 1,5 miljoen pakketjes per dag.

Football news:

Mahrez op Burnley ' s hattrick: de derde goal is de beste-ik scoor niet vaak met mijn hoofd. Maar de overwinning van de stad is belangrijker
Mourinho tegen Chelsea is altijd machtig. Hoe zal het deze keer zijn? Lampard is de volgende. Ben je zeker van je keuze?
Real Madrid is de leider van de studenten in de top 5 competities. Spanje domineert over het algemeen, en de leverancier uit Duitsland is alleen Stuttgart
Thomas Muller: wat zeggen ze, je moet jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke? Stuttgart is geen Stoke, maar hun team is goed. Wat zeggen de Britten? Moet je jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke?
Atletico won de zesde opeenvolgende wedstrijd in La Liga, een winless streak - 25 wedstrijden
Ik speel liever zonder VAR. Telkens als we het over individuele afleveringen hebben, en niet over voetbal, misten de Roden de overwinning in een extra tijd nadat middenvelder Pascal gross een boete bekeerde voor het slaan van Merseyside verdediger Andrew Robertson op het been van forward Danny Welbeck. Nog twee goals werden geannuleerd voor offside. Ik wil niet voor anderen spreken, maar Ik wil gewoon football spelen zoals gewoonlijk. Ik zag een Interview met De Bruyne over het veranderen van zoveel regels dat we ze niet meer kennen. Dit is een groot probleem. We hebben het altijd over individuele afleveringen, niet over voetbal. Ik speel liever zonder VAR. Je denkt misschien dat ik bevooroordeeld ben, maar als je 4-5 jongens uit Brighton vraagt, zullen ze hetzelfde zeggen. De beslissing van vandaag is verwarrend, zei Henderson
Antonio Conte: mensen kunnen niet wachten om hun negativiteit op Inter te uiten. We moeten ons afsluiten van degenen die modder naar ons willen gooien of iets ergers.We doen altijd ons best, geven altijd 100%. Het belangrijkste is dat na de wedstrijd, de T-shirts zijn doordrenkt van zweet. Wij hebben Sassuolo met respect behandeld en uiteindelijk een indrukwekkende overwinning behaald. Dit is ons beste resultaat van het seizoen, maar de wedstrijden waren veel beter. Er bestaat een tendens dat de resultaten de prestatie-evaluatie beïnvloeden.