Netherlands

Welke iPhone past bij jou? Doe de test!

Op dit moment kun je nog zeven iPhones kopen bij Apple. Maar welke iPhone past bij jou? Wij vatten ze bondig voor je samen, zodat je direct ziet welk model de perfecte keuze voor je is.

iPhone 12 | € 909

iPhone 12

Het standaardmodel van dit jaar. Als je gewoon ‘een nieuwe iPhone’ wilt, is dit het model dat we aanraden. Het verschil met de Pro-modellen is dit jaar nog kleiner geworden. Vrijwel alle functies van het duurdere model zijn aanwezig op de iPhone 12, maar je betaalt er dus een stuk minder voor. Het 6,1-inch oled-scherm ziet er fantastisch uit, de camera is geweldig en qua prestaties hoef je je de komende jaren geen zorgen maken.

iPhone 12 mini | € 809

iPhone 12

Ben jij zo iemand die altijd ‘de kleinste iPhone’ wil? Apple heeft je wensen gehoord! Voor het eerst in jaren heeft Apple weer een compleet nieuwe iPhone uitgebracht die kleiner is dan zijn voorganger. De overige functies zijn identiek aan de gewone 12, dus je krijgt met de iPhone 12 mini echt een topmodel in een handzaam formaat. Voor liefhebbers van kleine telefoons is dit dus de perfecte iPhone om te hebben

iPhone 12 Pro | € 1159

iPhone 12 pro

Dit is duidelijk de luxere uitvoering van de gewone iPhone 12. Het verschil zit hem vooral in de hoogwaardigere materialen en de betere camera. De meerprijs die je voor een Pro neerlegt, is het volgens ons niet helemaal waard, maar soms gaat het ook gewoon om de uitstraling. Als de iPhone 12 een Volkswagen Golf is, dan is de iPhone 12 Pro duidelijk een Audi A3: in de basis dezelfde auto, maar veel luxer.

iPhone 12 Pro Max | € 1259

12 pro max

Jij wilt de iPhone met het grootste scherm? Dan is al duidelijk dat je de 12 Pro Max met zijn 6,7-inch display moet hebben. Naast alle verbeteringen van de iPhone 12 Pro (ten op-zichte van de 12), krijg je een nóg betere camera met hoger zoombereik én een grotere sensor die meer licht vangt. Daar betaal je uiteraard de hoofdprijs voor, maar je kunt ook beargumenteren dat je voortaan geen iPad meer nodig hebt voor erbij.

Ben je er al helemaal over uit dat het een iPhone 12 moet worden, maar weet je nog niet precies welke? In dit koopadvies leggen we de verschillende iPhone 12-varianten nog wat meer tegenover elkaar.

iPhone SE (2020) | € 489

iPhone SE 2020

De iPhone SE verscheen begin 2020 en heeft grotendeels de hardware van de iPhone 11, maar in de behuizing van een iPhone 8. Hij was bedoeld voor mensen die de kleinste en goedkoopste iPhone willen, al wordt zijn positie nu wat lastiger met de komst van de iPhone 12 mini. Maar hij blijft volgens ons wel de iPhone met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. En zelfs de thuisknop met Touch ID heeft ten tijde van mondkapjes nog een bestaansrecht.

iPhone 11 | € 689

iphone 11

Apple verkoopt nog steeds de iPhone 11 voor een lagere prijs. Het design oogt nu ietwat gedateerd, maar qua hardware krijg je nog steeds een uitstekende telefoon. Wat de prestaties betreft doet de iPhone 11 zelfs nauwelijks onder voor een 12. Heb je overigens al een 11, dan is er echt geen reden om nu alweer over te stappen op het nieuwste model.

iPhone XR | € 589

iPhone XR 2019

De oudste telefoon in het portfolio van Apple is de iPhone XR uit 2018. De enige reden die we kunnen bedenken om nog een iPhone XR te kopen, is dat je heel graag het randloze display met Face ID wilt, maar de iPhone 11 nog steeds te duur vindt. In dat geval raden we het je toch aan om verder te sparen, want het verschil is 100 euro en met de iPhone 11 krijg je daar veel voor terug. Een dubbele camera bijvoorbeeld (in plaats van één) en een veel krachtigere processor.

iPhone kopen?

Van de iPhone XR uit 2018 tot en met de iPhone 12 Pro Max uit november 2020: de bovenstaande iPhones zijn op dit moment allemaal te koop bij Apple zelf. Je kunt ook terecht bij webwinkels als Coolblue en Amac.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

Football news:

Zidane is niet van plan af te treden, Real Madrid zal een beslissing nemen na het seizoen (Marca)
Chiesa heeft zijn enkel bezeerd. Hij werd vervangen in de wedstrijd tegen Napoli
Neuer op Bayern ' S twee opeenvolgende overwinningen: Dit is een boodschap aan de concurrenten
Gattuso about 0:2 met Juve: Insigne moet niet denken dat Napoli verloren door hem
Nepomnyasjchy tegen het verminderen van de RPL tot 12 clubs: Rusland is niet bereid om een groot aantal fans op te offeren
Wolverhampton loan Willian Jose van Sociedad met een uitkoopoptie. Real Sociedad forward Jose Willian is dicht bij een verhuizing naar Wolverhampton. De Engelse club heeft ermee ingestemd de 29-jarige Braziliaan tot het einde van het seizoen te leasen met het recht om uit te kopen. Willian zal pas volgende week in Wolverhampton aankomen, omdat hij nog geen werkvergunning in Engeland heeft gekregen vanwege de nieuwe Brexit-voorschriften. Wolven zien de spits als vervanging voor de gewonde Raul Jimenez. Eerder berichtte men belangstelling voor Willian uit Letico. In 13 wedstrijden van het seizoen scoorde de speler 3 goals en maakte 1 assist. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
AC Milan is dicht bij het lenen van Tomori aan Chelsea met een 20+ miljoen euro buy-out optie