Netherlands

Welke van deze e-stepjes is de beste keus?

En win er één 🛴

42 seconden geleden Aangepast: 51 seconden geleden

Beeld © Bright

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Samen met Segway is Xiaomi de grote aanjager van de e-stepjesrevolutie. Maar welke van de drie nieuwe Xiaomi-stepjes biedt het meeste waar voor z'n geld? Bright heeft ze getest en vergeleken. En we mogen er eentje weggeven.

De eerste versie van de Xiaomi-step, de M365, is de blauwdruk geworden van hoe wij vinden dat een e-step eruit moet zien en hoe hij moet rijden. Simpel, goedkoop en een snel en mooi design zorgden ervoor dat bijna alle consumenten én deelstepjesbedrijven voor de M365 kozen.

Dit jaar is Xiaomi terug met drie nieuwe modellen: de M365 Pro 2, de Mi 1S en de M365 Essential (ook wel Lite genoemd). Wat zijn de verschillen en bij welke krijg je het meeste waar voor je geld?

De stepjes zien er vrijwel hetzelfde uit als de M365 uit 2018. Niet verkeerd want het ontwerp is prima zo. Je ziet wel dat de Pro 2 ietsjes groter is dan de andere twee. Dat merk je ook wel als je erop staat.

De line-up is heel logisch opgebouwd: betaal je meer, dan krijg je ook meer. De Pro 2 kost 525 euro, de 1S 425 euro en de Essential 325 euro.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

€525

€425

€325

25 km/u

25 km/u

20 km/u

45 km bereik

30 km bereik

20 km bereik

Lithium-ion 474Wh

Lithium-ion 275Wh

Lithium-ion 183Wh

300W

250W

250W

20% helling

14% helling

10% helling

14,2 kilo

12,5 kilo

12 kilo

Full color display

Geen kleurendisplay

Geen kleurendisplay

113 x 43 x 118 cm

108 x 43 x 114 cm

108 x 43 x 114 cm

Het is geen verrassing dat je het meeste krijgt voor het meeste geld en 525 euro is nog steeds niet veel geld voor een stepje. Zelf zou ik die 525 euro wel over hebben voor de Pro 2; het bereik en de degelijkheid zijn die meerprijs wat mij betreft wel waard. 

Maar goed, als je bang bent in Nederland voor inbeslagname, aangezien deze voertuigen allemaal niet goedgekeurd zijn voor de openbare weg, dan zou je misschien eerder voor de Essential kiezen.

Dank aan XiaomiProducts.nl voor het uitlenen van de e-stepjes.

Football news:

Vaticaan op Maradona: de paus herinnert zich hem in gebed en herinnert zich hun ontmoetingen met liefde
Flick ongeveer 3:1 met Salzburg: erg blij met de voorstelling van Bayern. Neuer-world-class goalkeeper-Bayern Coach Hans-Dieter flick somde de resultaten van de Champions League wedstrijd met Red bull Salzburg op
Tyson over Maradona: we werden vaak vergeleken. Hij was een van mijn helden en een vriend ... Voormalig wereldkampioen boksen Mike Tyson reageerde op het nieuws van de dood van de legendarische Argentijnse voetballer Diego Maradona. De hand van God heeft ons verlaten. In 1986 wonnen we allebei onze eigen kampioenschappen. We werden vaak vergeleken. Hij was een van mijn helden en een vriend. Ik had veel respect voor hem. Hij zal zeer gemist worden twitterde Tyson. Maradona overleed op 25 November op 60-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Gouden bad, Bengaalse tijgers en een stel Auto ' s. Tyson was de rijkste atleet ter wereld, maar slaagde erin bijna $ 700 miljoen uit te geven
De afscheidsceremonie met Maradona vindt plaats in het presidentieel paleis en duurt 48 uur. Verwacht wordt dat 1 miljoen bezoekers de ceremonie van afscheid nemen van de overleden ex-speler van het nationale team van Argentinië Diego Maradona zal worden gehouden in het Casa Rosada Paleis-de officiële residentie van de President van Argentinië. Het evenement duurt 48 uur. Er worden ongeveer 1 miljoen mensen verwacht om de ceremonie bij te wonen. = = Clubcarrière = = Maradona speelde voor Boca juniors. (1981 - 1982, 1995 - 1997) Barcelona (1982-1984) en Napoli (1984-1991). Van 2008 tot 2010 was hij coach van het Argentijnse nationale team. In 1986 won Maradona de wereldbeker die in Mexico werd gehouden. Hij werd de beste speler van dat toernooi. In de finale van het wereldkampioenschap voetbal 1986 maakte Maradona een dubbele wedstrijd tegen Engeland (2:1). De prestaties van de aanvaller in dat spel werden later bekend als de Hand of God enGoal of the century. * Maradona won ook twee keer het Italiaanse kampioenschap met Napoli. De wereld neemt afscheid van Maradona. Zelfs de Britten vergaten de Hand van God en erkenden de grootheid van de legende
Bruno, Sancho, Tadic en Gozens zijn de deelnemers voor de beste speler van de week in de Champions League.De UEFA heeft de deelnemers aangewezen voor de beste speler van deze week in de Champions League. = = = Manchester United = = = Bruno Fernandes (2 goals tegen Istanbul), Borussia winger Jaydon Sancho (goal en assist tegen Brugge), Atalanta defender Robin Gozens (goal tegen Liverpool) en Ajax middenvelder Dusan Tadic (2 assists tegen Midtjylland). U kunt hier stemmen. Bayern en city spelen al in de Champions League. Wie is er al bij hen, en wie is in stap?
Khabib reageerde op de dood van Maradona, een van de grootste. Miljoenen houden van voetbal vanwege het
Gasperini op 2:0 met Liverpool: dit is ongelooflijk. Atalanta speelde hun voetbal, Atalanta Head coach Gian Piero Gasperini deelde zijn emoties van de overwinning op de LiverpoolLeague of champions. Toen ik in Genua werkte, hadden ze het altijd over winnen hier in 1992 (de club uit Genua versloeg Liverpool op de weg in de 1/4 finale van de UEFA Cup met een score van 2:1-ca. Sovsport). En dus lukte het me om het met Atalanta te doen