Netherlands

Zien: Henk uit ‘Married At First Sight’ vertelt vol trots over zijn nieuwe vriendin

Waar Henk de lippen onlangs nog stijf op elkaar hield, schreeuwt hij het na de grote finale van ‘Married At First Sight’ van de daken: hij is verliefd, maar niet op zijn bruid Chantal. In RTL Boulevard vertelt hij er meer over.

“Er is natuurlijk een hoop fout gegaan in Turkije”, zegt hij. “Toen heb ik een berichtje gekregen en naderhand hebben we afgesproken. Van het een kwam het ander en ja, nu zijn we een leuk setje.”

Gemengde gevoelens

Dinsdagavond zagen ruim 1,1 miljoen mensen het huwelijk tussen Henk en Chantal stranden. Het koppel gaf aan elkaar niet meer te willen spreken na het programma en keken met gemengde gevoelens terug op hun tijd samen.

Beste vriend

Eerder klapte Henks beste vriend – die duidelijk geen fan was van Chantal – al uit de school over de nieuwe vrouw. “Ze was aanwezig op de bruiloft”, vertelde hij. “Henk had haar daar weleens eerder gezien, want anders had zij natuurlijk geen uitnodiging voor het huwelijk gekregen. Er speelde alleen nog niets tussen die twee: de vonk sloeg pas echt over toen Chantal allang uit Henks leven was.”

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hier.

Lees ook: Kijkers MAFS hebben medelijden met Henk: ‘Arme man’