Norway

Ber om at denne personen melder seg i voldtekt-sak

Saken oppdateres.

Politiet i Trondheim har startet etterforskning av en voldtekt av et barn som skal ha skjedd på Heimdal i Trondheim fredag ettermiddag. Politiet ble varslet klokka 14.40 samme dag.

- Det er snakk om ei jente som er snart seks år. Hun ble stoppet av en fremmed mann og befølt da hun var på vei hjem fra skolen, sier politiadvokat Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt. Hun er påtaleansvarlig i saken.- Alle tilgjengelige ressurser

- Vi ser svært alvorlig på denne hendelsen. Dette har skjedd i et boligområde på dagtid ovenfor et barn som er på vei hjem fra skolen. Vi har satt alle tilgjengelige ressurser inn i etterforskningen, sier Bøklepp i en pressemelding som ble sendt ut klokka 13.30.

- Foreløpig har ingen status som mistenkt i saken. Politiet har iverksatt etterforskning og jobber nå med vitneavhør, rundspørringer i området og andre tekniske undersøkelser, sier hun.

- Politiet har ingen opplysninger om at dette er noe annet enn en enkeltepisode, og vi har ikke fått melding om at andre har vært utsatt for det samme. Men gjerningspersonen er ikke pågrepet og vi oppfordrer derfor til føre-var-prinsippet. Vi ber foreldre om å være litt ekstra oppmerksomme, sier hun videre i pressemeldingen.

Sivile polittjenestefolk var ute og gjorde rundspørring lørdag ettermiddag.   Foto: Christine Schefte

LES MER: Etterforsker voldtekt av et barn utendørs i Trondheim

Ber person melde seg

Politiet ber om at alle personer som var utendørs i området Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei i tidsrommet mellom klokka 14.00 og 15.00 fredag 23. oktober, melder seg for politiet på tipstelefonen.

Politiet ber om at personer som har kamera i kjøretøy/boliger/industribygg eller lignende i området melder seg til politiet på tipstelefonen slik at de kan gjennomgå disse.

Det er i dette området hendelsen skal ha skjedd. Dette er i krysset hvor Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei i møtes.   Foto: Christine Schefte

 

Det er gjort observasjon av en person som beveger seg langs Mentz Skjetnes vei cirka 14.20, og politiet ber om at denne personen melder seg. Om det er personer som kjenner til personens identitet eller har sett personen samme dag bes de melde seg for politiet, står det i pressemeldingen.

Dersom det er personer som har opplysninger i saken, ta kontakt med politiet på tipstelefon: 73 48 94 00 eller på nettsiden: tips.politiet.no/trøndelag.

Football news:

Mikel Arteta: Arsenal have problems with goals. This is the difference between winning and losing
Alexey Miranchuk will pass a second test for coronavirus in 6 days. He will not play in the Champions League with Midtjylland
The cutest video of the weekend-Antoine Griezmann's daughter celebrates a goal with her dad 😻
Deeney on Cavani: he didn't mean to offend, but a three-match suspension and training will be enough
Raul Jimenez suffered a fractured skull. Wolverhampton forward operated
Yuri Rozanov became a commentator, bypassing the age limit. Before that, he won the channel One competition, but instead of going to Euro 1996, he got a TV
Van de Beek on injured ankle photo: Welcome to the Premier League 🤪 💪