Norway
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Branns femte seier på rad: – Stormakt

(Kongsvinger-Brann 1–3) Brann fikk en drømmedag med sin femte seier på rad - mens mange av rivalene rotet bort poeng. Rivalen Mjøndalen tapte for Ranheim.

Niklas Jensen Wassberg (i midten) hadde en perlescoring mot Kongsvinger. Bildet er hentet fra kampen mot KFUM Moss. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Publisert Publisert

Nå nettopp

Bergenserne var store favoritter mot Kongsvinger og innfridde forventingene.

– Nå ser Brann ut som den stormakten de skal være i Obos-ligaen, fastslår Petter Bø Tosterud i Max-studio.

– Brann har nå den trygghet som gjør at de skaper noe hele tiden. Det er et lag med selvtillit, fastslår hans kollega Freddy dos Santos.

Det startet med en klassescoring av «Kniklas» allerede i det tiende minutt. Niklas Jensen Wassberg smelte til på halvspretten og ballen gikk i mål via tverrliggeren. En scoring i superklassen.

Så økte Frederik Borsting til 2–0 før pause - etter pasning fra Aune Heggebø.

Dermed sto med Brann med 22 mål på åtte seriekamper.

Men Martin Vinjor reduserte til 2–1 for Kongsvinger helt i starten av 2. omgang, og Brann var hardt presset i de dype skoger. Men en grov feil av KIL gjorde at Bård Finne kunne øke til 3–1 på slutten.

Ranheim snudde

– Svakt at han ikke ser den, sier Freddy dos Santos i Max-studio. Men KFUM var ikke ferdig med det: Sørås ga Oslo-laget ledelsen 2–1 med en fantastisk lobb fra langt hold. Vanligvis så sterke Håvard Jenssen var på halvdistanse og rakk ikke tilbake til målstreken.

  • Start fikk en marerittåpning da Gard Simenstad ga Raufoss ledelsen i det femte minutt, men to mål av Erik Schulze gjorde at Start ledet 2–1 ved pause. Den utleide Viking-backen Herman Haugen utlignet til 2–2 for skadeskutte Raufoss midt i 2.omgang.
  • Sandnes Ulf tok en viktig seier da Espen Berger avgjorde på overtid mot Skeid, som hadde forsvart seg bra i drøyt 90 minutter.
  • Stabæk, som også er på kvalik-plass foreløpig, var på Jæren-besøk, der det endte målløst mot Bryne.
  • Sogndal hadde ingen problemer med bunnlaget Stjørdals/Blink.
.css-1cefg1s{position:relative;overflow:hidden;clear:both;margin-bottom:24px;line-height:1.3em;}

OBOS-ligaen