logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Norway

Død kvinne funnet i terrenget - politiet innleder etterforskning

Kvinnen skal ha blitt funnet i nærheten av diverse gjenstander.

Politiet i Bergen har startet etterforskning etter at turgåere fant diverse gjenstander i terrenget ved Gullfjellsvegen like over klokken 12 i dag. Turgåerne kontaktet politiet og første patrulje på stedet fant en død kvinne i tilknytning til gjenstandene.

Den avdøde er foreløpig ikke identifisert. Til Nettavisen sier politiet at det er for tidlig å si om kvinnen har vært på tur sammen med noen andre.

Kriminalteknikere er på stedet og har startet sine undersøkelser. Det er også bedt om bistand fra Bergen brannvesenet for å søke i det tilliggende vannet med dykkere.

Videre jobber politiet med avhør av vitner på stedet.

Området funnet ble gjort er et populært turområde og politiet kartlegger i første omgang personer som har vært på tur der i dag.

Gullfjellsvegen strekker seg fra Unneland og er kjørbar opp til en parkingsplass i Osen, derfra går den videre oppover mot Redningshytten.

Politiet understreker at de er veldig tidlig i sine undersøkelser.

Themes
ICO