Norway
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Klimaet tåler ikke at MDG skal grønnvaske et Høyre-byråd

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

MDGs Katrine Nødtvedt skriver i BA 1. september at det er mange partier ved dette valget som går til valg på å reversere klimapolitikken i Bergen. Det er bare så synd at MDG holder døren vidåpen for å samarbeide med et av dem, nemlig Høyre.

Dette valget handler ikke om at det er INP eller MDG som skal være støtteparti for Høyre. En slik konkurranse setter både Bybanen til Åsane og de klimakuttene Bergen trenger i fare. Valget handler om klimakutt eller skattekutt, om Bybanen til Åsane eller nye, store motorveier. Det er venstresiden mot høyresiden.

Å gå til valg på å trekke asfalt- og utbyggerpartiet Høyre i en mer miljøvennlig retning virker mer som en unnskyldning for å få byrådsposisjoner enn en plan for å løse klima- og naturkrisen. MDG burde heller takke ja til SVs invitasjon om et venstreside-alternativ som kan bygge den grønne og rettferdige byen Bergen kan være.

Nødtvedt gir i hvert fall velgerne rene ord for pengene når hun sier at en stemme på MDG kan bli en stemme på et grått og blått Høyre-byråd. Det som er så synd er at det er helt feil retning for Bergen.

Les også

Vi har ikke tid til å krangle med klimasinker