Norway

Messi med stikk til Barcelona-ledelsen etter lagkameratens tårevåte avskjed

Lionel Messi nøler ikke med å rette et nytt verbalt svingslag mot Barcelona-ledelsen i kjølvannet av at Luis Suárez er ferdig i storklubben.

Publisert: Publisert:

Nå nettopp

.css-1qhdkip{position:absolute;z-index:1;width:100%;height:100%;top:0;left:0;object-fit:cover;object-fit:contain;}

Lionel Messi kom med stikk til Barcelona-ledelsen etter at Luis Suárez tok farvel med klubben. Foto: SERGIO PEREZ / X00213

Tidligere denne uken ble det klart at Suárez forlater katalanerne til fordel for Atlético Madrid. Torsdag tok måltyven et tårevått farvel med fansen på en pressekonferanse.

Messi liker åpenbart ikke behandlingen kompisen har fått av ledelsen på Camp Nou.

«Du fortjente å gå videre for det du er: En av de viktigste spillerne i klubbens historie, som oppnådde viktige ting både som del av laget og individuelt. Ikke å bli sparket ut som de gjorde. Men sannheten er at ingenting overrasker meg lenger», skriver argentineren på Instagram fredag.

Les også

Atlético Madrid bekrefter kjøp av Luis Suárez

God kamerat

Han setter også ord på hva kompaniskapet med Suárez har betydd. Det er kjent at de to har et nært forhold. Messi skriver at han etter å ha kommet inn i garderoben fredag innså realitetene.

«Hvor vanskelig det kommer til å være å ikke fortsette å dele den dagen med deg, både på banen og utenfor. Vi vil savne deg så mye. Det har vært mange år, mange lunsjer og middager. Mange ting som aldri vil bli glemt, hver dag sammen», skriver Barcelona-stjernen.

Suarez-selv har ikke lagt skjul på at han gjerne skulle fortsatt i den spanske storklubben. Avskjeden var tung å svelge.

– Når klubben ikke ønsker deg lenger, må du bare akseptere det. Men det tar tid. Det er vanskelig, sa uruguayaneren på torsdagens pressekonferanse.

Messi-konflikt

Han har vunnet det meste som kan vinnes i tiden på Camp Nou. I alt har det blitt 189 scoringer.

Nå går ferden videre.

Lionel Messi har også vært i konflikt med Barcelona-ledelsen den siste tiden. Han varslet på sensommeren at han ville forlate klubben.

Football news:

Naumov about the defeats of Zenit, Loko and Krasnodar in the RPL after the Champions League: Lack of professionalism in the players and the ability of the coaches
Ronaldo violated the coronavirus Protocol. An investigation is underway. Italian sports Minister on the departure of the player from Turin
Sports Director of Khimki about 2:0 with Rostov: We proved that we are a team and can win on the road
Jaka defeated Arsenal and Leicester did not create anything except the goal. We will try to take points from Manchester United
Pirlo about 1:1 with Verona: Juve do not need a slap in the face to Wake up and play intensely
Everton and Liverpool in the top 2 at the end of the round in the Premier League for the first time in 27 years
Arteta about 0:1 with Leicester: I Don't know why the hell our goal was canceled. It is difficult to create space when 10 people are sitting behind the ball line