Norway

Ruuds overmann vant i Hamburg

Andrej Rublev tok sin tredje turneringsseier i år da han vant ATP 500-turneringen i Hamburg med 6-4, 3-6, 7-5 over Stefanos Tsitsipas i finalen søndag.

Russeren slo Casper Ruud i lørdagens semifinale.

Tsitsipas ledet 5-3 i avgjørende sett og hadde også en matchball, men grekeren misbrukte den med en dobbeltfeil, hans sjette i kampen. Russeren brøt serven hans og avgjorde kampen mellom de to 22-åringene i sin favør ved å vinne fire game på rad.

Rublev var i Hamburg-finalen for annet år på rad. Også i fjor slo han Ruud på veien dit, men da tapte han for Nikoloz Basilashvili i finalen.

Tidligere i år har Rublev vunnet turneringer i Doha og Adelaide. Han er den andre spiller som vinner tre turneringer i den amputerte 2020-sesongen. Verdensener Novak Djokovic var den første.

Ruud har tatt seg videre til Paris etter semifinaletapet i Hamburg. Søndag ble det klart at nordmannen spiller sin 1.-rundekamp i Roland-Garros mandag ettermiddag.

Han er satt opp til å møte japanske Yuichi Sugita i den tredje kampen på bane 13, der spillet starter klokka 11. De to første kampene på banen er i kvinnesingle, altså best av tre sett.

(©NTB)

Football news:

👏 The whole world is talking about Khabib's departure and congratulates him on his victory. They demand the first place in the rating for him and respect the desire to be with his family
Klopp Pro 2:1 with Sheffield: Wins 2:0 or 3:0 come when you fight fiercely in games like this
Messi repeated his worst streak - 6 games without goals to Real Madrid
Schalke are 21 consecutive games unbeaten in the Bundesliga and are in penultimate place
Ronaldo - Khabib: Congratulations, bro. Your father is proud of you 🙏
Suarez shares 1st place in The La Liga goalscoring race with Fati and Paco, scoring 5 (4+1) points in 5 games
Real Madrid beat Barcelona by wins in full-time official matches-97 vs 96