Norway

Trafikkaos på Gaustatoppen - politiet måtte ta affære

- Nå har vi fått melding om at det pakker seg ytterligere til med biler på Stavsro, og sender en patrulje opp for å sikre at veien holdes åpen.

RJUKAN (Telemarksavisa): Det opplyser operasjonsleder Trond Egil Groth hos Politiet Sør-Øst, og svarte først at politiet håper en advarende pekefinger kan hjelpe på situasjonen. Men, mens Groth opplyser dette kommer det inn flere meldinger om parkeringskaoset, og politiet har ikke noe annet å gjøre enn å sende en patrulje til stedet, som ligger nær Gaustatoppen.

- Det er både smalt og uoversiktlig på noen steder, og viktig at veien er åpen med tanke på utrykningskjøretøy, sier Groth, som ber sjåfører parkere sine kjøretøy i henhold til gjeldende skilt og regler på stedet.

Like etter klokken 14 melder politiet at patruljen er på stedet og melder at fv 3430 delvis er helt sperret flere steder.

- Mange hundre biler står parkert langs den svingete og uoversiktlige veien. Verst fra Stavsro i retning Rjukan. Trafikken står nå bom stille.

Football news:

Messi at half-time of the match with Napoli: Let's not be stupid. We have two goals advantage, we play calmly
Traore suffered a dislocated shoulder 4 times this season. Now it is smeared with baby oil, so that it is not missed
Bonucci-Sarri: Thank you and good luck, Mr
Barcelona believes that Messi will be fit for the 1/4 final of the Champions League, despite being bruised in the match against Napoli
Nagelsmann on rejecting Real Madrid in 2018: I Didn't think going there was the right move
Ole Gunnar Solskjaer: We will see a better Pogba in the coming seasons. He is approaching the peak
Lothar Matteus: Bayern need to make a lot of mistakes to lose to the current Barca