Norway

Tror Maguire står overfor «mareritt» om han er tilbake på Manchester United-laget

Chelseas nye stjernespiss bør glede seg om Manchester United-kapteinen er tilbake, mener tidligere spillerprofil.

Den tidligere Chelsea-, Liverpool- og Stoke-backen Glen Johnson (36) kommer med en solid bredside til England-midtstopper og Manchester United-kaptein Harry Maguire (27) før United møter Chelsea på Old Trafford lørdag kveld.

Johnson mener Maguire kan få en marerittaktig opplevelse mot blåtrøyene fra Sørvest-London nå som stjernekjøpet Timo Werner (24) har kommet i gang med målproduksjonen.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

Overfor den australske TV-kanalen Optus Sport sier Johnson at Chelsea-spissen absolutt bør håpe Maguire er tilbake i Uniteds startoppstilling lørdag.

- Hvis jeg var Timo Werner, ville jeg tenkt «vær så snill, bruk ham!» Det ville jeg virkelig. Jeg tror han kan bli et skikkelig mareritt for Maguire, poengterer Johnson, før han tilføyer:

- Men jeg er enig i at hvis vi ser på det større bildet, så er det vanskelig å vrake kapteinen. Og han er åpenbart en viktig spiller for dem.

18.30: Følg Man. United - Chelsea direkte her fra 18.30

Klikk på bildet for å forstørre. KRITIKER: Glen Johnson. Her fra 2016, i tida som Stoke -spiller.

KRITIKER: Glen Johnson. Her fra 2016, i tida som Stoke -spiller. Foto: Barry Coombs (Pa Photos / NTB)

Aviser som Daily Star og Metro er blant mediene som har gjengitt uttalelsene til Johnson.

Løsnet

Fotrappe Werner scoret to ganger og la pasningen før det tredje målet da Chelsea spilte 3-3 mot Southampton i forrige ligarunde.

Tyskeren ankom londonklubben i sommer etter flere meget sterke sesonger som målmaskin for RB Leipzig i Bundesliga. Werner kostet Chelsea drøyt 580 millioner kroner og var en av de virkelig store overgangene i løpet av sommermånedene.

Maguire sto på sin side over Manchester Uniteds sterke borteseier mot Paris Saint-Germain i Champions League tidligere denne uka. Det skyldtes en skade i setemuskulaturen. Det er likevel sannsynlig at stopperkjempen kan være tilbake i elleveren til manager Ole Gunnar Solskjær lørdag.

Les også: Herrem åpner opp om praten med TV 2-profilen: - Uvirkelig

Tidligere England-back Glen Johnson mener Axel Tuanzebe (22) har grunn til å føle seg forbigått dersom han ikke får fornyet tillitt etter den gode prestasjonen i Uniteds forsvarsfemmer mot PSG.

Tuanzebe-skryt

Solskjær brukte anledningen til i rose Tuanzebe da han fikk spørsmål om 22-åringen på pressemøtet sitt fredag.

- Vi har alltid visst at Axel er en veldig god midtstopper, og hvis han holder seg skadefri kommer han til å spille mange kamper for oss, sa den norske Manchester United-manageren.

Klikk på bildet for å forstørre. GIR ROS: Ole Gunnar Solskjær likte det han så av Axel Tuanzebe i Paris denne uka. Men får han spille på bekostning av en lagkaptein tilbake fra skade?

GIR ROS: Ole Gunnar Solskjær likte det han så av Axel Tuanzebe i Paris denne uka. Men får han spille på bekostning av en lagkaptein tilbake fra skade? Foto: John Clifton (Pa Photos / NTB)

Solskjær påpekte videre at Tuanzebe har alle forutsetningene en United-stopper trenger, og er også begeistret for at den DR Kongo-fødte engelskmannen kan brukes som sideback.

Les også  
Les også Karen Marie Ellefsen går av med pensjon etter en lang karriere i NRK. Her er hun avbildet i forbindelse med et intervju med Nettavisen 22. oktober 2020 en drøy uke før sin siste vakt i statskanalen.
Les også CHAMPIONSHIP-MESTERE: Marcelo Biela sammen med spillerne sine etter å ha vunnet Championship sesongen 2019-20.

Football news:

Maradona is the best dribbler with a phenomenal number of goals and assists. But is it true that he won Serie A alone?
Italian championship. Juventus will play Benevento, Atalanta Miranchuk against Verona, Inter away to Sassuolo
Ex-Manchester United defender Valencia moved to Mexico's Queretaro
Gerard Pique: I always dreamed of becoming President of Barca, but I don't know if it will happen
Rejoice and enjoy life in this mediocre time. Remember the great phrases Maslachenko-join
Ex-Manchester City defender Lescott has resumed his career with racing Murcia of the Spanish 4th division
Lampard on Chelsea vs Tottenham match: We are fighting for leadership, the game will be important. But there is still a long way to go