Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, iar colegii lor de Budeşti s-au deplasat cu o autospecială de prim ajutor SMURD.

Un elicopter SMURD din Capitală a fost solicitat la faţa locului şi a preluat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care era inconştienţă şi prezenta multiple  traumatisme

Conform ISU Călăraşi, accidentul a avut loc în localitatea Valea Roşie, pe DN 4. La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat cinci persoane accidentate, dintre care cel mai grav un băiat, în vârstă de 18 ani, în stare de inconştirnţă, care prezenta multiple traumatisme.

Celelalte 4 persoane implicate erau conştiente şi prezentau traumatisme care nu le punea viaţa în pericol.

Pentru tânărul de 18 ani s-a deplasat la faţa locului şi un echipaj SMURD cu elicopterul, care a preluat persoana şi a transportat-o la un spital din Capitală.

Un bărbat, de 49 de ani, a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD din Budeşti, ulterior acesta fiind transportat la un spital din Bucureşti. Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, a primit îngrijiri din partea unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar alte două persoane au rămas la locul intervenţiei, refuzând transportul la spital, traumatismele acestora fiind minore.

Vă mai recomandăm şi: