Romania

Adevărul despre frunza Elenei Udrea

Dragos Anastasiu

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu a vorbit în emsiunea La cină de la Digi 24 despre celebra frunză a Elenei Udrea, proiectul de promovare turistică din vremea în care fosta blondă de la Cotroceni era ministrul Turismului.

Vezi si: EXCLUSIV - Lista celor 32 de ambasadori propuşi de Klaus Iohannis: Cine sunt cei care vor reprezenta România

“A fost un demers profesionist la care eu am participat, cu mulți alți oameni din turism, noi am ridicat mâna la frunză, nimeni altcineva. Doamna Udrea cred că a fost la prima și la ultima ședință, dar între timp au fost nenumărate. Ma rog, nu contează, miturile astea sunt. Ce nu a fost de ajuns… a fost implementarea promovării. Noi am făcut un brand, am făcut niște studii, că alea au costat un milion de euro, nu frunza, frunza a fost câteva zeci de mii. A fost un studiu internațional făcut care ne-a arătat unde trebuie să ne poziționăm. Trebuia să ieșim, că aveam cutia și o țineam în brațe. Trebuia să ieșim cu ea în germania, în Italia, în Franța, în America șamd. Și n-am mai ieșit! Noi, dacă vrem să ne dezvoltăm sustenabil cu turismul din România, avem nevoie de acei străini care vin altfel decăt venim noi pe weekenduri și pe vacanța copiilor.” - a spus Anastasiu la Digi 24.

Football news:

Troy deeney: I was called a black asshole, and social media said it wasn't racist. Do companies even want to change this?
Miralem Pjanic: Sorry didn't trust the players at Juventus. It's a shame when people are judged incorrectly
Wenger on why he didn't mention Mourinho in the book: he Didn't want to talk about Jose, Klopp or Pepe because they are still working
The perfect project to lose money. An idea for dreamers. Tebas on the European Premier League
The Catalan authorities refused to postpone the referendum on a vote of no confidence in Bartomeu. It will be held on November 1-2
La Liga President on Messi's departure: It won't be a drama for us. And his reputation will suffer
Ronaldo is a fan of the UFC. Rooting for Khabib, training with Conor, signed up for all the top fighters