Romania

Alegeri pentru Primăria Iașiului - Cosette Chichirău dă exemplul Bucureștiului

Cosette Chichirău

Cosette Chichirău cere PNL să-şi reconsidere poziţia privind susţinerea lui Mihai Chirica la primăria Iaşi, iar exemplul de la Bucureşti cu sprijinul liberalilor pentru Nicuşor Dan să fie urmat şi la Iaşi potrivit news.ro.

Cosette Chichirău afirmă pe facebook că Nicuşor Dan este susţinut la Bucureşti de PNL şi USR, ea precizând că ”acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi la Iaşi”.

”Doar aşa putem trimite acasă toată administraţia PSD pe care Mihai Chirica o patronează de ani de zile. Invit încă o dată PNL să-şi reconsidere poziţia privind susţinerea lui Mihai Chirica. Ieşenii au alte aşteptări de la liberali. Iar Ludovic Orban trebuie să aleagă dacă la Iaşi merge cot la cot cu pesediştii sau cu cei care luptă pentru o administraţie transparentă şi competentă”, susţine liderul USR Iaşi, Cosette Chichirău.

Totodată, Chichirău îl felicită pe Nicuşor Dan şi adaugă că speră ”ca exemplul de la Bucureşti să fie urmat şi la Iaşi”.

Nicuşor Dan este susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, a anunţat joi liderul liberal Ludovic Orban, care a precizat că din cercetarea sociologică a PNL a rezultat că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, nu şi bătălia cu PSD.