Produs de compania En Voiture Simone, serialul „Voltaire, Mixte” îşi va relua filmările la jumătatea lunii iulie, în sudul Franţei, în timp ce „Arsene Lupin”, produs de Gaumont, tot în Hexagon, va reintra în producţie în septembrie, potrivit mai multor surse concordante.

„Voltaire, Mixte” are o acţiune plasată într-un liceu pentru băieţi din anii 1960, a cărui activitate este complet busculată atunci când instituţia de învăţământ începe să accepte şi fete. „Arsene Lupin” este o versiune modernă a poveştii celebrului personaj omonim, renumit pentru spargerile şi deghizările sale, creat de scriitorul francez Maurice Leblanc.

Primele producţii franceze care îşi vor relua filmările în această ţară, în iunie, sunt două filme realizate de studioul Pathe cu bugete consistente: drama de epocă „Eiffel”, cu Romain Duris în rolul principal, şi o dramă inspirată din al Doilea Război Mondial, „Adieu Monsieur Haffmann”, regizată de Fred Cavaye şi ai cărei protagonişti sunt Daniel Auteuil şi Gilles Lellouche. Ambele proiecte vor fi filmate la Paris.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Ministerul Sănătăţii din Franţa va aproba, spre sfârşitul acestei săptămâni, un set de măsuri sanitare care vor trebui să fie respectate în timpul filmărilor. 

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Reacție a lui Cataramă, după ce a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru COVID-19

GSP.RO

Reacție a lui Cataramă, după ce a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru COVID-19

Horoscop 19 mai 2020. Scorpionii pot pierde unele beneficii

HOROSCOP

Horoscop 19 mai 2020. Scorpionii pot pierde unele beneficii