Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Anunțul făcut de Valentina Pelinel după 5 ani de căsătorie cu Cristi Borcea: „Dacă eu alegeam calea ușoară, nu eram eu în avion la New York?”

Pe 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Evenimentul a fost unul de lux, care nu a avut loc în București, ci la Budapesta, unde nași le-au fost Irina și Marius Vizer, omul de afaceri româno-austriac, fost practicant de judo, președinte din 2007 al Federației Internaționale de Judo.

Valentina Pelinel: „Ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu”

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă albă, lungă, Valentina Pelinel era însărcinată pe atunci cu gemenele Rania și Indira. Vedeta deja avea un băiețel alături de omul de afaceri, pe Milan, care acum are șapte ani.

Acum, la cinci ani de la căsătorie, vedeta declară pentru Playtech: „30 septembrie este ziua în care ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu. Eram însărcinată cu Rania și Indira, dar asta nu m-a oprit să mă distrez până dimineața alături de soțul meu, de nașii noștri, de familie și de prieteni apropiați”.

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Recomandări

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

„Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu”

Totodată, ea a mărturisit într-un alt interviu secretul relației sale cu Crristi Borcea. Valentina Pelinel spune că nu s-a căsătorit cu omul de afaceri pentru statutul lui social și pentru bani, mai ales că ei au semnat un contract la începutul mariajului. „Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public? Noi avem separare de bunuri.

Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”, a dezvăluit Valentina, în discuția cu Nasrin”, a povestit ea în podcastul realizat de fina ei, Nasrin Ameri.

În același podcast, Valentina Pelinel a recunoscut că a renunțat la cariera ei în modelling pentru o viață alături de Cristi Borcea. „Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e un secret.

E normal ca la nivelul ăla să produci bani. Aveam un apartament la New York și aveam o vârstă la care, fără copii, puteam să fac ce vreau. Iar omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam, și m-a prevenit că nu o să fie ușor. Păi dacă eu alegeam calea ușoară, nu eram eu în avion la New York? Ce îmi lipsea? Dar mie mi-a lipsit el. Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit”.

Tineri cu și fără dizabilități au ieșit împreună în oraș și așa s-a născut un joc: „Nu trebuie să îi modificăm pe ei ca să aibă un loc în lume”

Recomandări

Tineri cu și fără dizabilități au ieșit împreună în oraș și așa s-a născut un joc: „Nu trebuie să îi modificăm pe ei ca să aibă un loc în lume”

Cristi Borcea a vorbit, în emisiunea Fanatik SuperLiga despre câte a îndurat Valentina Pelinel pentru relația lor. „A suportat foarte greu, eu am făcut toți cei trei copiii mai mici în detenție. Eram în permisiile acelea. Trebuia să muncești, să participi la cursuri ca să poți să beneficiezi de permisii”, a dezvăluit Cristi Borcea despre perioada cât timp el a fost în închisoare.