Este vorba despre Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Dr. Victor Babeș” și Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, implicate în lupta cu COVID-19, în semn de recunoștință pentru personalul medical și pentru toți cei din prima linie

Acțiunea de astăzi a venit în completarea evenimentelor pe care Aeroclubul României le avea planificate în anul 2020 pentru aniversarea celor 100 de ani de existență.

Ştirea iniţială

Avioanele care vor survola, la ora 11:00, spitalele bucureştene în semn de mulţumire faţă de personalul implicat în lupta cu coronavirusul vor putea fi observate din Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, bulevardul Ştefan cel Mare, bulevardul Unirii şi Piaţa Constituţiei.

”Hawks Of Romania are onoarea de a zbura peste principalele unităţi medicale din Bucureşti implicate în lupta cu COVID-19 în semn de recunoştinţă pentru personalul medical şi pentru toţi cei din prima linie!”, a informat Aeroclubul României.

Vor fi survolate Institutul Matei Balş, Spitalul Victor Babeş şi Spitalul Militar, potrivit news.ro.

Echipa va fi compusă din 2 aparate EXTRA 330SC şi 3 EXTRA 300L, pilotate de: George Rotaru – capul formaţiei;  Andrei Serbu – stânga interior;  Laszlo Ferencz – dreapta interior; Ioan Aviatorul – stânga exterior; Teodor Munteanu – dreapta exterior.