Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Bărbat filmat când își biciuiește calul și îl forțează să tragă o camionetă cu roțile blocate, ca să îl vândă scump. VIDEO

Pe imagini se vede cum animalul este legat de cârligul de ancorare al camionetei cu hamurile și o persoană îl biciuiește, încercând să-l forțeze să tragă o greutate copleșitoare, în timp ce calul se chinuie să înainteze.

Secvențele în care calul este obligat să tragă o autoutilitară cu roțile blocate au fost postate pe rețelele de socializare de un tânăr din satul Bădila, comuna Pârscov.

Contactați de Libertatea, reprezentanții Poliției Buzău au precizat că incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar tânărul, care are 25 de ani, voia să ceară peste 12.000 de lei pe cal, dar a renunțat.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care apare în imaginile de pe rețeaua de socializare, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Parscov”, a transmis IPJ Buzău.

El „a fost sancționat contravențional conform Legii 205/2004 pentru protecția animalelor”, mai precis a fost amendat cu 3.000 de lei.