Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru români: ”Habar n-au ce-i așteaptă. Fiți atenți și la asta!” Ce se va întâmpla peste 10 ani

Renumitul parapsiholog Carmen Harra, cunoscută în special pentru prezicerile ei, a făcut noi previziuni referitoare la dificultățile cu care se confruntă românii în această perioadă.

„România se confruntă cu foarte multe schimbări de atmosferă. Vom fi luați prin surprindere din multe puncte de vedere. Habar n-au românii ce îi așteaptă. Vor fi foarte multe greve. Ele deja au început să se declanșeze, lumea își exprimă nemulțumirea prin proteste.

România e ferită de cutremur, de secetă, vor fi mai multe ploi, schimbări de temperatură neașteptată, vor fi extreme. Se întâmplă schimbări planetare.

Există o schimbare de bine în viitor, oricât de greu pare a fi asta, în următorii zece, douăzeci de ani”, a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.

„România e o țară care se regenerează, se va reintegra în anii următori. Sistemul juridic, politic, se clatină. Este ceva foarte temporar, sistemul este într-o stare de decimare.

Situația românilor este tare tristă. Oamenii vor pune mai mult mâna în buzunar, unde nu prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta încă vreo zece ani. Durează până se reclădesc sistemele”, a precizat Carmen Harra.

"O să vină niște analiști economici și o să vă mintă în față și o să vă spună cum totul e bine și cum totul este sub control.

O să ne mintă, pentru că nu au altă variantă, nu vor să creeze panică. Vor să dea sentimentul că e ceva ce se poate controla. Dacă se putea controla, controlau inflația. Iată că oricum au încercat să o controleze, e mai rea ca oricând și continuă să fie tot mai rea.

Banii ar trebui să fie cheltuiți, investiți. Acum, dacă îl ținem la ciorap, el de la o zi la alta își pierde din valoare. Fiți atenți și la criptomoneda asta, și aici vor fi probleme", a mai spus Carmen Harra pentru sursa citată.

Eveniment Quarterly Report