Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ce pensie are Monica Tatoiu: „Sunt milionară! Am putut să devin bogată fără să fur”. Ce reproșuri îi face fiul ei

Monica Tatoiu se mândrește că a fost o femeie de afaceri de succes, care acum duce o viață liniștită. Merge des în vacanțe alături de soțul ei, care a fost medic cardiolog, și spune că niciodată nu au avut probleme financiare.

Monica Tatoiu: „Dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei”

Acum, ea are o pensie de 22.000 de lei. „Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului.

Ea povestește că din cauza programului încărcat nu putea petrece mult timp cu băiatul ei. „Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune ‘Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara, așa mi-a spus el.

Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena”, a mai explicat ea.

„Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele”

Pe vremea când muncea, Monica Tatoiu ajungea să câștige lunar și 40.000 de euro. Spune că de la tatăl ei s-a învățat așa, că el muncea până la epuizare. „Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele.

Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui. Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, a încheiat ea.