Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ce spune Theo Rose despre relația lui Alex Leonte cu Manuela Lupașcu. Fostul iubit al cântăreței și-a refăcut viața alături de celebrul influencer

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu cinci ani de zile, însă în 2022 cei doi au pus punct relației. Ea și-a refăcut viața alături de actorul și regizorul Anghel Damian, alături de care are un băiețel, pe Sasha Ioan, iar el formează un cuplu cu Manuela Lupașcu, influencer și creator de conținut.

Theo Rose, despre Alex Leonte: „El e fericit și e bine, și eu sunt fericită și sunt foarte bine”

De curând, cei doi au sărbătorit și un an de relație, semn că totul merge bine între ei, că sunt fericiți împreună. Acum, invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Theo Rose a vorbit despre separarea de Alex Leonte. A recunoscut că a rămas în relații bune cu el și a spus că știe că e fericit alături de Manuela Lupașcu.

„Chiar și fosta relație a fost un lucru foarte bun care mi s-a întâmplat. Noi n-am avut niciun fel de problemă. Suntem ok în continuare. Chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți la viețile noastre acum, și el e fericit și e bine, și eu sunt fericită și sunt foarte bine”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului.

Theo Rose: „M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă ”

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Recomandări

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Ce a afectat-o, în schimb, pe Theo Rose, după despărțirea de Alex Leonte, a fost părerea unor oameni, care au criticat-o. „M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Asta cred că m-a durut.

Eu le-am dat acces la cine sunt eu cu adevărat, la cine am fost eu tot timpul. Poate unii dintre ei s-au îndoit de faptul că aș fi acționat după cum eu le-am arătat că sunt. Cred că, pe de altă parte, au rămas lângă mine oamenii care au fost siguri de cine sunt”, a mai declarat antrenoarea de la „Vocea României”.

Cine e și cu ce se ocupă Manuela Lupașcu, iubita lui Alex Leonte

Manuela Lupașcu e unul dintre cei mai de succes influenceri din România. Are peste 77.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează zilnic. Într-un interviu mai vechi, ea a dezvăluit cum este viața sa de creator de conținut. „Nu este nimic gratis, chiar și postările noastre vin la un cost. Noi dăm mai departe din banii pe care îi primim.

Sunt fotografi, studiouri pe care trebuie să le plătim, plus timpul, costă cel mai mult. Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară.

Tineri cu și fără dizabilități au ieșit împreună în oraș și așa s-a născut un joc: „Nu trebuie să îi modificăm pe ei ca să aibă un loc în lume”

Recomandări

Tineri cu și fără dizabilități au ieșit împreună în oraș și așa s-a născut un joc: „Nu trebuie să îi modificăm pe ei ca să aibă un loc în lume”

Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet.”, a declarat ea, conform bzi.ro.