Romania

Cinci linii regionale noi au fost infiintate pentru transportul in Bucuresti-Ilfov

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov anunta ca, incepand de sambata, au fost infiintate cinci linii regionale noi, care vor fi operate de SC Serviciul Transport Voluntari SA.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (TPBI), cinci linii regionale noi sunt infiintate pentru implementarea Programului Integrat de Transport Public de Calatori pentru Regiunea Bucuresti - Ilfov.

Astfel, incepand de sambata, sunt asigurate rutele


Cele cinci linii regionale vor fi operate de SC Serviciul Transport Voluntari SA.

Conform sursei citate, numarul total al liniilor regionale infiintate de TPBI a ajuns la 53. Dintre acestea, 41 sunt operate de STB SA, 10 de SC Serviciul Transport Voluntari SA si doua de STCM Ecotrans Chitila.

Alte 20 de trasee se afla in procedura competitiva de atribuire catre operatorii privati, care vor practica acelasi tarif de 1,50 lei/calatorie si vor utiliza Sistemul Automat de Taxare.

Pe toate liniile regionale, indiferent de operator, titlurile de calatorie sunt puse la dispozitie prin reteaua de vanzare a STB SA, aceasta companie fiind singura care gestioneaza Sistemul Automat de Taxare.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.


Football news:

Milan will offer 25 million euros for Celtic defender Ayer
Klopp on plans: Four years at Liverpool. After that, I want to do nothing for a year
Rogers Pro 1:4 with Bournemouth: Leicester play well only 45 minutes after the break
Inter and Roma are Interested in Garay
Liverpool want to sell Lovren, not let Him go as a free agent. Zenit are Interested in the player
PSG defeated Le Havre (9:0) in a friendly match. The game with Atalanta in the Champions League is in a month
Hazard was included in real's bid for the match with Granada, Hames-no