Sâmbătă seara, Andrada Precup a obţinut un loc în etapa duelurilor, în cadrul emisiunii X Factor, dar şi laudele juriului. Ştefan Bănică Jr a fost cucerit de nota personală pe care a adus-o adolescenta,originară din Slatina, melodiei "Lie, ciocârlie" şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Nu este prima dată când Andrada, care s-a născut nevăzătoare, obţine aplauze şi este apreciată pentru vocea cu care a fost înzestrată, scrie Click.ro.

În urmă cu cinci ani, ea participa la concursul „Românii au talent", unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La scurt timp după emisiune, Andrada a fost invitată în platoul "Happy Hour", iar Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză de proporţii! Andrada s-a aflat faţă în faţă cu cea a cărei melodie o cântase la "Românii au talent". Mai mult decât atât, Nicole Cherry a susţinut un mini duet alături de Andrada.

Ştefan Bănică Jr. a trebuit să ia decizii dificile sâmbătă, 27 noiembrie, în ediţia emisiunii X Factor. Din cele 10 tinere ajunse în etapa de Bootcamp doar 3 au trecut în următoarea etapă. Cele care şi-au asigurat prezenţa la "Dueluri" sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup şi Alexandra Sîrghi.

Citeşte pe Click.ro cine l-a mai impresionat pe Ştefan Bănică.