Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Cine l-a supărat pe Hagi chiar și la victorie: "Învăț și eu fotbal la 58 de ani"

Cine l-a supărat pe Hagi chiar și la victorie: "Învăț și eu fotbal la 58 de ani"

Gică Hagi, antrenor Farul FOTO facebook

Echipa campioană Farul Constanţa a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 11-a.

La Ovidiu, arbitrul Radu Petrescu a acordat penalti încă din minutul 4, după ce Ninaj a comis henţ în careu, iar Larie a transformat, în minutul 6, deschizând scorul pentru Farul. Oaspeţii au egalat în minutul 45+2, prin Marius Ştefănescu, autorul unui gol superb.

În minutul 55 Kiki i-a oferit pasa decisivă lui Budescu şi acesta a înscris pentru 2-1.

Hagi a reclamat și un penalty la Rivaldinho.

"Putea fi 3-1 sau 4-1 dacă se mai dădeau și reluări la televizor. Nici reluări nu se mai dau la televizor.

Dacă la Riva nu e penalty, înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani. Că el a provocat? Asta e calitatea unui atacant. Ce vină are atacantul că fundașul îi ia în brațe? Și arbitrul în fața lui și nu dă nimic.

Am înțeles că nu a fost nicio reluarea dată. Cartonașe galbene din prima repriză, la noi faulturi, la Budescu nimic. Nu, nu, a lăsat jocul să meargă, dar nu revii în minutul 84 și să dai? Nu, doar pentru doi! Cu toate astea, am câștigat, sunt mulțumit.

Dacă e penalty, dă-l. Nu poți trece peste faza aia așa ușor. E inadmisibil! Și de ce nu se dă la televizor? Am înțeles că nu s-au dat reluări. Hai să ne uităm la ea, să vedem. Era în direcția mea, arbitrul, tot.

S-a văzut foarte clar cum fundașul, îl prinde, se întoarce și fundașul nu îl lasă. Dacă ăla nu e penalty, atunci ce să mai... la 58 de ani învăț fotbal.

După aia era să-mi dea cartonaș, că de ce mai zic. Dacă văd, nu am voie să zic? Galben la Budescu în minutul 88? Nu revii și îi dai fault ăluia care a faultat? Dar jucătorilor noștri le-a dat”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Eveniment Quarterly Report