Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

COMENTARIU Sorin Avram - Două miniseriale şi Cupa Mondială de Rugby, recomandări pentru premierul Marcel Ciolacu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Marcel Ciolacu nu a spus şi la ce filme s-a uitat. La filme piratate? Nu cred că premierul unei ţări membră a Uniunii Europene ar face aşa ceva. La filme difuzate de televiziunile generaliste?

Puţin probabil, fiindcă acestea sunt destul de vechi şi este de bănuit că domnul Ciolacu le-a văzut, mai ales că atunci când nu era premier avea mai mult timp liber la dispoziţie. Apoi, pe canalele generaliste filmele sunt întrerupte de enervantele calupuri de publicitate. Este foarte posibil ca Marcel Ciolacu să se fi uitat pe canalele destinate exclusiv filmelor.

Dar pe care? Pe Netflix, HBO Max, SkyShowtime sau pe Disney +? Şi ce anume a urmărit?  Poate ne face premierul vreo recomandare, pentru că oferta nu este un tocmai generoasă. Să ne recomande domnul Ciolacu un film dintr-o bucată sau o miniserie, şi nu un serial din acela cu 8 episoade de câte o oră care are patru-cinci sezoane.

Serialele astea sunt un fel de supe cremă lungite, care-ţi mănâncă inutil timpul. Şi nici nu cred că domnul Ciolacu s-ar apuca de un asemenea serial, dat fiind faptul că are atâtea probleme de rezolvat şi nu poate sta ca pe ghimpi până ajunge seara acasă ca să vadă ce s-a mai întâmplat în film.


Marcel Ciolacu chiar ar trebui să ne spună la ce anume s-a uitat pentru că, vorba aia, spune-mi ce filme urmăreşti ca să-ţi spun cine eşti. Românii au dreptul să ştie cine este cu adevărat premierul ţării, lucru pe care cu greu îl pot afla din apariţiile publice ale acestuia, apariţii care sunt controlate.


Până să vă faceţi timp să ne faceţi recomandări câteva recomandări de filme, domnule premier, permiteţi-mi să vă fac eu două. Mai ales că mai mult ca sigur criticile la adresa dumneavoastră şi ale Guvernului pe care îl conduceţi nu se vor opri, indiferent ce veţi face, şi de aceea veţi continua să vă uitaţi la filme.

Prima ar fi miniseria ”Trăieşte până la 100 de ani - Secretul zonelor albastre”, în care este vorba despre zonele de pe mapamond unde oamenii trăiesc peste 100 de ani datorită alimentaţiei, mişcării şi a dragostei pe care comunitatea le-o arată. Asta apropo de centrele de bătrâni de la noi în care s-au înregistrat fel de fel de situaţii neplăcute, problemă dată uitării între timp, dat fiind faptul că România a fost zguduită de exploziile de la conductele de gaz metan, de zgomotul făcut de dronele care umblă bezmetice în războiul de la graniţă şi de scandalurile de corupţie şi de consum de droguri.

Apropo de droguri şi de nenorocirile pe care le produc, tot pe Netflix ar fi de văzut ”Pain killer”.

Şi pentru că din când în când monotonia dată de vizionarea de filme trebuie spartă cu ceva, permiteţi-mi, domnule premier Ciolacu, să vă recomand Cupa Mondială de Rugby din Franţa. Veţi putea vedea un adevărat spectacol şi în tribune, dar mai ales pe teren, pentru că rugby-ul este un sport extrem de frumos şi de bărbătesc. Bărbătesc, domnule Ciolacu. Un sport de golani jucat de domni şi urmărit de alţi domni, dar şi de doamne.