Romania

Comentatorul Emil Gradinescu isi cere scuze pentru ca l-a jignit pe portarul de la FCSB, Razvan Ducan

Emil Gradinescu si-a cerut iertare, vineri, dupa ce in timpul comentariului meciului Backa Topola - FCSB, din preliminariile Ligii Europa, transmis in direct de Look Plus, l-a criticat dur pe portarul Razvan Ducan.

Am fost nedrept cu Razvan Ducan si imi pare rau. Asa e la fotbal, te fura tensiunea meciului si ajungi sa spui lucruri pe care le regreti dupa aceea. Razvane, am gresit, scuze!", a notat Gradinescu pe Facebook.

Gradinescu a comentat alaturi de Vlad Enachescu partida castigata de FCSB in Serbia, la loviturile de departajare.

"Haide, Ducane! De ce stai pe linia portii? 5 goluri incasate, 3 dintre ele opera lui Ducan. Nu ne putem supara pe el, are doar 19 ani, e la primul meci oficial pentru FCSB, a scos un gol intr-o situatie 1 contra 1. E un meci special, in conditii speciale, cu niste jucatori speciali. Acum... nici noi n-avem vreo vina ca Ducan a ales meseria asta de portar, chiar n-avem nicio vina. Ma intreb daca nu era mai bine sa fi jucat fara portar. Acum e prea tarziu. De Ducan nu mai putem sa spunem nimic, cu el sau fara el e acelasi lucru", a spus Gradinescu in timpul meciului, potrivit sport.ro.

La finalul prelungirilor, el a mai afirmat: "Stii de ce se bucura gazdele? Pentru ca la penaltiuri, n-avem nicio sansa. Cu Ducan in poarta, treaba e rezolvata". Dupa golul de 5-5, Gradinescu a mai spus: "Fara portar, nu era gol!".

Formatia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, in turul trei preliminar al Ligii Europa, trecand in turul doi de echipa sarba Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, dupa ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.Sarbii au condus cu 2-0, apoi au ramas in inferioritate numerica si au reusit totusi sa inscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminati doi jucatori (Ponjevic '44 si Siladji '103). Trei dintre golurile inscrise in inferioritate numerica de Backa au venit la un minut dupa goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind inscrise de Milicevic '11, Duronjic '14, Antonic '51, Tomanovic '90+4, '117 si Tumbasevic '105+1 pentru gazde, respectiv Coman '25, Man '50, '63 (penalti), '105, Balaz '90+3 (autogol) si Petre '108 pentru FCSB. Penaltiul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Razvan Ducan, a aparat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au inscris Tomanovic, Zec, Antonic si Djuric. Pentru FCSB au marcat Morutan, Perianu, Pantiru, Petre si Man.


Football news:

Lampard on Cech in the Premier League bid: it will be good for Our goalkeepers to train with one of the best goalkeepers. He is relatively young
Coach Salzburg had a problem with being an American. And I came up with a game style while watching the Princeton rowers
Ozil on not being included in Arsenal's Premier League bid: Very disappointed. Loyalty is rare today
Ronaldo has a bald haircut: Success is measured by the obstacles you overcome ­čśë ­čĺ¬ ­čĆŻ
UEFA on the European Premier League: She's bound to get bored. The Champions League is the best tournament in the world
Salzburg sold Holand and Minamino - and has already gathered new potential stars. The season started with 35 goals in 8 games
Sulscher twice outplayed Tuchel: first he mirrored the scheme (helped to contain), and then released Pogba in time (helped to add to the attack)