Romania

Concertul comemorativ „Give Peace a Chance” a însufleţit grădina Palatului Baroc

Evenimentul de joi seara a fost organizat de Fundația Rock Filarmonica Oradea, Episcopia Romano-Catolică Oradea și Muzeul Țării Crișurilor Oradea. Fără a beneficia de finanţare dar cu suflet mare şi cu o mare dorinţă de a păstra această frumoasă tradiţie, artiştii au comemorat prin cântec victimele de la Hiroshima și Nagasaki, la 75 de ani de la atentatul atomic.

„Felicităm cele două instituţii care au pus umărul la organizarea acestui concert: Episcopia Romano-Catolică Oradea și Muzeul Țării Crișurilor Oradea. Spectacolul acesta e unul cu chitara şi cu vocea. Vă mulţumim că v-aţi aşezat la distanţa de un metru şi jumătate. Sperăm că vom face un concert care să vă placă”, a spus în deschidere Florian Chelu.

Pe scenă au urcat artiştii: Mihaela Simai (Melaz), Dan „Bebe” Beşe, Anastasia & Lăcrimioara Deac, Emil Sauciuc, Alexandrina, Iuliana & Florian Chelu Madeva, Traian Cosma & Monica Cojocaru, Liliana Budău-Ioniţă, Marian Filip, Sergiu Nica, Raul Silaghi, Ambra & Călin Pop (Celelalte Cuvinte).

Amfitrionul evenimentului a fost din nou Alexandrina Chelu, care a amintit condiţiile dificile şi diferite în care s-a organizat anul acesta concertul comemorativ. „Anul acesta am fost acasă, am compus cu toţii mai mult şi am păstrat spiritul viu. Mă bucur şi eu, ne bucurăm cu toţii că putem fi împreună chiar şi în aceste condiţii”, a spus Alexandrina. Evenimentul s-a încheiat, ca de fiecare dată, cu toţi artiştii pe scenă, cântând piesa lui John Lennon, „Give Peace a Chance”.

Citiți principiile noastre de moderare aici!

În Amfiteatrul Episcopiei Romano Catolice, acolo unde a început acum 26 de ediţii singurul concert comemorativ „Give Peace a Chance” din lume, artiştii locali au urcat din nou pe scenă în faţa orădenilor.

Scris de Camelia Buşu - În Amfiteatrul Episcopiei Romano Catolice, acolo unde a început acum 26 de ediţii singurul concert comemorativ „Give Peace a Chance” din lume, artiştii locali au urcat din nou pe scenă în faţa orădenilor.

Football news:

Barcelona's Interest in Isak Increased after Koeman's appointment. Larsson has a high opinion of the player (Mundo Seportivo)
Manuel Pellegrini: When you play against Real Madrid and var, it's too much
PSV and Porto are Interested in Barcelona midfielder PUC. He doesn't want to leave the club
Puyol about Barcelona: If we want to win the championship, we need to perform very well
Schalke sacked Wagner. The team has not won the Bundesliga since January
Iacini on 3:4 with Inter: Even a draw would be an unfair result, given how many chances Fiorentina created
Ramos Pro 3:2 with Betis: the Referee tried his best and didn't do anything intentionally