Romania

Coronavirus SUA: 60.000 de oameni și-ar putea pierde viața în următoarele trei săptămâni - prognoze oficiale

America intră în weekendul de după Ziua Recunoștinței înregistrând peste 100.000 de noi cazuri Covid-19 și 1.200 de decese - cifre crescânde, dat fiind că 20 de state nu au raportat datele, potrivit Reuters si CNN.

SUA a înregistrat joi a 24-a zi consecutivă cu peste 100.000 de cazuri noi. Spitalizările au atins un nou nivel - pentru a 17-a zi consecutivă - cu peste 90.400 de pacienți cu Covid-19 la nivel național, conform proiectului de urmărire COVID.

Numărul morților din țară de la debutul pandemiei este acum mai mare de 263.000. Și aproape încă 60.000 de oameni și-ar putea pierde viața în următoarele trei săptămâni, potrivit unei prognoze de ansamblu publicate de Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor săptămâna aceasta.

Numărul deceselor zilnice se va dubla probabil în următoarele 10 zile, prelungind sentimentul de pierdere și izolare într-un sezon petrecut în mod tradițional cu familia și prietenii.

Football news:

Nicolo Barella: We proved that we are stronger than Milan
Go do your voodoo shit, you little ass. Ibrahimovic-Lukaku during the Cup match
Pioli on the defeat by Inter: The only difference was the relegation. There could be any result in equal teams
UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick
The Premier League has changed its approach to determining offside after Man City's Aston Villa goal. Now in this situation will be fixed out of the game
Zlatan and Lukaku had a conflict in the Italian Cup match