logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Romania

Coronavirusul din China bulversează Jocurile Olimpice: turneu de fotbal, mutat din cauza creșterii îmbolnăvirilor

bacterii virus boala

Turneul de fotbal feminin de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, programat la Wuhan, a fost mutat la Nanjing, din cauza creşterii în China a numărului de persoane infestate cu virusul 2019-nCoV, informează lequipe.fr, scrie News.ro.

Patru echipe, Australia, Thailanda, China şi Taiwan, urmează să participe la această competiţie, programată între 3 şi 9 februarie.

Decizia de a muta turneul a fost luată de Confederaţia Asiatică de Fotbal, din motive de precauţie.

Un alt turneu de calificare la JO de la Tokyo, de box, prevăzut a avea loc tot la Wuhan, va fi mutat, de asemenea.

Numărul deceselor provocate de infectarea cu virusul 2019-nCoV, descoperit în China, a ajuns la 9, iar oficialii din această ţară avertizează că el poate suferi mutaţii şi că se poate răspândi mai mult.

Autorităţile sanitare chineze au declarat miercuri că cel puţin 440 de cazuri au fost confirmate în ţară şi că cele trei noi decese au fost semnalate în provincia Hubei, a cărei capitală este Wuhan, oraşul în care a fost depistat virusul la finalul anului trecut, potrivit CNN.

Zeci de noi cazuri au fost înregistrate în China.

Marţi a fost confirmat şi primul caz de infecţie cu acest nou virus în Statele Unite. Cazuri au fost raportate şi în Coreea de Sud, Thailanda şi Japonia şi mai multe suspecte, în Australia.

Themes
ICO