Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

David Beckham, amintiri amare: „Oamenii mă scuipau pe stradă”. Victoria: „Încă vreau să-i omor”

David Beckham a fost idolul englezilor ani la rând, dar a trăit un moment de coșmar în 1988, când britanicii au fost eliminați în optimile de finală ale Cupei Mondiale de Argentina, la loviturile de departajare. La 2-2, starul Angliei a fost eliminat, meciul s-a încheiat la egalitate și sud-americanii s-au impus la penalty-uri, spre disperarea fanilor, care l-au scos vinovat pe Beckham.

David și Victoria Beckham au trecut prin momente urâte. Foto Profimedia

David și Victoria Beckham au trecut prin momente urâte. Foto Profimedia

La 25 de ani de la acel moment, soția fotbalistului, Victoria, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din cariera lui David: ”Ura absoluta a fost la un alt nivel. El era în depresie. Încă vreau să-i omor pe oamenii ăia”, a spus cântăreața, citată de The Sun.

Și David Beckham și-a amintit și el despre acele momentele teribile. ”A fost extrem. Toată țara m-a urât. Mi-a schimbat viața. Mă simțeam vulnerabil și singur. Unde mergeam, eram abuzat. Se întâmpla zilnic. Oamenii se uitau la mine într-un anumit mod, mă scuipau pe stradă, veneau în fața mea și-mi spuneau anumite lucruri. A fost greu”, a spus fostul fotbalist care acum patronează clubul american Inter Miami.